Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a jó a sötétszobában?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó a sötétszobában?

Figyelt kérdés
Azt még értem, hogy valakinek izgató, hogy sötétben szexelhet a barátjával, mondjuk én még azt is otthon a fürdőszobában oldanám meg. De abban semmi rációt nem látok, hogy melegek, akik még a kákán is a csomót keresik, elmennek egy sötétszobás szórakozóhelyre, ahol aztán idegenekt fogdossanak a sötétben. Vagy rosszul tudok mindent és a melegek csak a partnerükkel járnak sötétszobába? Nem járok ilyen helyekre, ezért nem tudom.
2016. okt. 10. 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha ott szedsz fel valakir, csak szexre, akkor nem kell felvinned a lakásodra, hanem otz gyorsan lerendezitek.

Aki pedig a barátjával teszi, gondolom izgató lehet neki a "nyilvános" szex. Vagy csak buli közben megkívánják egymást és lemmenek oda.

2016. okt. 11. 09:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kap fényt a film.
2016. okt. 11. 09:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon izgató, hogy olyan partnerrel vagy, akit nem látsz, csak érzel. Azinformációink döntő részét látás útján szerezzük. Ha ezt az érzékszervet kikapcsoljuk, a többi érzékenysége megerősödik. Az érintések, tapintás nagyon érzékennyé válnak így. Próbáltál már sötétben vagy bekötött szemmel szexelni? Nemcsak, homo, hanem heteroszexuális kapcsolatban nagyon izgató ez.
2016. okt. 11. 09:52
 4/5 A kérdező kommentje:
És ez rátok is igaz, hogy szívesen szexeltek tapintás alapján?
2016. okt. 11. 10:46
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szeretek töksötétben szexelni, de azt is, ha bekötik a szemem. Vagy én kötöm be a partnerét.
2016. okt. 11. 12:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!