Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos még nem volt benne részem...;_;
Lányok valaki? 21F :D
Életemben először 12 éves koromban nyaltam anyukám barátnőjének a mellettem alvó 11 éves lánykáját. Nagyon tetszett az élmény, bár azóta sem mertem megkérdezni tőle, hogy amikor ez történt, akkor ő valóban aludt-e, vagy csak úgy csinált. :) (Tudom, hogy gáz, jöhet a diszlájk, de legalább felvállalom. 12 évesen borzalmasan izgató élmény volt egy valódi puncit érezni a nyelvemmel)
A második alkalommal már egy közös döntés eredménye volt az orális huncutság egy 16 éves lánykával, ekkor én 14 voltam. Mivel ez már egy érett és felizgult punci volt, így meglepett, hogy milyen "érdekes" íze van. Lelkesen dolgoztam is rajta úgy 10 percig, aztán jött életem első behatolása is, ami szintén nagyszerű élmény volt. :)
36F
Elöször nagyon kínosnak, önmarcankolásnak éltem át kb. 17 cm farok volt, már 6 éve ismertük meg egymást. De csak farokmutatásnak indult, de ez volt 69-est is csináltunk.
Pesti/26 éves vagyok, beszélgetni vki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!