Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok elélvezni?
3 hónapja ismerek egy srácot, nagyon tetszik, szeretem őt, imádok vele lenni. Pár napja volt az első alkalom hogy együtt voltunk. Minden rendben ment, igaz elsőnek egy kicsit görcsöltem így gondoltam ezért nem sikerült elélvezni, ő természetesen elment. Második alkalomnál sikerült elélvezni de csak úgy hogy egyszerre vertem az enyémet és az övét. Harmadik alkalommal megint csak nem sikerült elmenni. Kezdek félni, mi van velem... Szeretem őt, meg van a kedv, a hangulat, erekció is van, de valahogy mégsem megy.
Ő az első szerelmem, és nem akarom hogy ez rossz mértékben befolyásolja a kapcsolatot.
Sokat maszturbáltam előtte, jópár évig. Kb 14 éves koromban kezdem, és most 20 vagyok. 20 évesen már ilyen problémával szembesülni elég nehéz, mit tegyek? Mivel lehet megoldani a problémát és hogy én is elélvezzek egy-egy együttlét során?
Ha nem maszturbálok megoldhassa a problémát, vagy túlgörcsölöm az egészet és később minden megoldódik majd?
Másnak is volt már ilyen problémája?
20/F
Szerintem, az lehet, hogy ő az első szerelmed és izgulsz nagyon. Tudom, hogy mondani könnyű, de lazulj el. Beszélj róla a pároddal, ha eddig nem tetted.
(Szerintem velem is ez lesz, amikor/ha lesz nekem is párom.)
Ha idővel ez nem oldódik meg, akkor keress fel valamilyen szakembert...
20/f
Jelenleg az együttlét során csak orál szex történik, tehát análról még nincs szó. Szóval talán mindegy hogy passzív vagy aktív vagyok e. (Egyébként inkább passzív)
Reménykedek abba hogy később minden megoldódik, és csak azért van ez a probléma mert ez volt az első alkalom pasival.
Az én párom csak orális sextől nagyon nehezen tud elélvezni.És itt meg kellett ismernem hogy mit szeret milyen pózban mit simogassak neki,hogy eltudjon menni ja és teleessen elkeltet felejtetnem vele ,hogy ő nem tud elélvezni orális sextől. Ez még ma is egy jó egy órás munkámba kerül ,hogy eltudjon így élvezni. Ne agodj ezen majd menni fog más kép. Van akinek az orálsex nem jön be annyira van akinek az anál ezt ki kell tapasztalni.
Amúgy nem vagy véletlenül körül metélve?
Tanítsd meg a párodat, hogy neked hogy jó, ha szopja!
Sokat verted magadnak. Akkor kialakúlt egyfajta technika. Markoltad, csak két újjal, vagy a makkot izgattad inkább, vagy az anuszodat is! A párod szeret, tehát úgy fogja csinálni, ahogy neked a jobb, amire jobban izgúlsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!