Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire hamar szoktatok elélvezni?
Figyelt kérdés
Tehát kb meddig tart egy menet? Ez azért érdekel, mert bár érdekel sráccal, de jó lenne tudni kb mennyi ideig tart, hogy pl ha nem annyira élvezem is tudjam kb mennyi...2015. okt. 25. 23:44
1/9 anonim válasza:
Tovább tart kiírni a kérdésed. :D
4/9 anonim válasza:
Én szabályozom. Akkor megyek el, amikor akarok. Vissza tudom tartani, és siettetni is képes vagyok.
5/9 anonim válasza:
Ez nőtől, póztól, és szitutól függően lehet fél perc, de akár 10-15 perc is.
6/9 anonim válasza:
Utolsó főleg hogy ez homoszexualitás kategória... Komolyan ennyire vak mindenki?
7/9 anonim válasza:
Ez teljesen egyénfüggő. Am hány éves vagy, és milyen sráccal szeretnéd kipróbálni?
8/9 anonim válasza:
B*zd meg most látom még csak hogy ez homoszexualitás kategória ne én innen megyek is el. :/
9/9 anonim válasza:
én alapból nehezen élvezek el kb 20 p 19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!