Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek mert nem valaszolnak az uzenetekre, levelekre?
Mégis hol nem válaszolnak?
Egyébként ha bunkó stílusban írsz,akkor nem is fognak válaszolni.
és ezt én heteroként mondom!
Te bolondultál meg!!!!
Egyébként meg nyílván zavarod őket.. Én sem írnék neked.
Nyílván nem felelsz meg az elvárásoknak...
Ez sok mindentől függ. Először is ha társkeresőn írsz, akkor oda mindenki kiírja, hogy milyen pasit keres magának és ha nem férsz bele megszívtad. Abban az esetben, ha csak úgy valami közösségi oldalon írsz rá azért nem válaszol mert nem ismer és mit akarsz tőle. Ez az én személyes véleményem.
19/Feminin/Passzív
Én például megtisztelem azzal a másikat, hogy ha nem is jön be visszaírok neki egy annyit, hogy ne haragudj, de nem. Ha jobban nézel ki, mint az átlag, rengetegen írnak rád, így elég nehéz mindenkinek válaszolni, főleg ha suliban vagy, rohansz a metróra, dolgozol stb. az meg a másik fele, hogy a legtöbben elég vállalhatatlan külsővel ajánlgatják fel magukat dugásra, amibe elég könnyen bele lehet unni, szóval a legtöbben, ha olyantól kapnak üzenetet, akik nem jönnek be nekik, egyszerűen ignorálják.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!