Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vannak olyan lányok-nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan lányok-nők akiknek meleg barátjuk van?

Figyelt kérdés

Hogy reagáltatok, mikor elmondta nektek a barátotok? És mikor mondta el? Vagyis hány évesek voltatok? Mivel én nem merem elmondani senkinek az előítéletek miatt. :/

Nemsokára töltöm a 16-ot és úgymond egy igaz barátom sincs. :/ Akivel tudnék olyan témákról beszélni ami engem is érdekel. :c

2016. szept. 23. 22:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia, nekem a legjobb barátom is meleg:) Megértettem és mai napig támogatom őt:) 18/l
2016. szept. 23. 23:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a legjobb barátnőm először nem akarta elhinni, mert nem gondolta rólam, aztán kérdezgetett és tökéletesen elfogadta, egy rossz szót nem mondott. Sőt, még jobban összehozott minket a dolog.

Ismerős a helyzeted, én 18 éves voltam, mire elkezdtem megnyílni. És őszintén mondhatom, hogy nekem jobb lett sokkal. Pedig én is féltem az előítéletektől, de 100 emberből mindössze 4 reagált úgy, hogy megszakították a barátságot velem. na de legalább megtudtam, hogy ők nem is voltak igaz barátaim...

Egy biztos, amíg senkinek nem mondod el, addig nem is fogsz tudni igaz barátot találni, mert mindig lesz előttük titkod, ami ráadásul az egész életviteledet befolyásolja.

Ha esetleg tanács kell, vagy szeretnél olyan témákról beszélni, amik téged is érdekelnek, írj üzit. :)

(U.i.: Neten is lehet nagyon jó barátokat találni, nekem is van olyan, akivel egy meleg fórumon ismerkedtem meg még akkor, amikor a barátaim sem tudták rólam, és a sráccal azóta is jóbarátok vagyunk.)

2016. szept. 24. 00:59
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Az összes fiu barátom meleg. :)
2016. szept. 24. 08:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én legjobb barátom egy meleg srác. 2 év ismeretség után coming outolt, 18 évesek voltunk akkor. Nagyon örültem, sőt meghatódtam, amikor elmondta, ugyanis szintén az előítéletek miatt ő nem említette korábban senkinek, én voltam az első, aki megtudta, de még velem kapcsolatban is félt attól, hogy elhidegülök tőle ezután. Én viszont nem is értem, hogy létezhetnek olyan emberek, akik emiatt megszakítanánk egy barátságot.:/

Egyébként semmit nem változtatott a kapcsolatunkon, hogy megtudtam, talán közelebb is kerültünk egymáshoz. Azóta együtt stíröljük és véleményezzük a pasikat az utcán.:) De a legintimebb, legszemélyesebb dolgokat is meg tudjuk beszélni egymással.:)

Egyszóval szerintem csak egy buta, éretlen valaki akadna fenn egy ilyen dolgon. Persze nem ezzel a bejelentéssel kell kezdeni a barátkozást, először ismerd meg az illetőt, esetleg tapogatózz, hogy viszonyul a homoszexualitáshoz, és ha már úgy érzed, 100%-osan megbízol benne és érdemesnek tartod a bizalmadra, mondd el neki.:)

2016. szept. 24. 11:28
 5/9 A kérdező kommentje:

Azta köszönöm a válaszotokat! Sajnos fel hoztam így a témát a barátaim előtt és nem nagyon tetszett nekik vagyis inkább gúnyoltak. Mármint nem engem hanem a melegeket.. azaz engem is ;D

Szóval nem hiszem hogy elmondom majd valaha is valakinek. :/

2016. szept. 26. 18:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi de ezt nem a barátok előtt kell, ez nem valami csoportos tevékenység... egyesével kell, mert pont az ilyen csoportos falkabeszólások miatt sokan inkább csatlakoznak birkaként a többihez, mert ők sem merik felvállalni, hogy esetleg másként gondolják, mert félnek hogy akkor ők is csúfolódás tárgyai lesznek. Szóval én azt mondom egyesével...
2016. szept. 26. 22:14
 7/9 A kérdező kommentje:
Igazad van, de rájöttem, hogy még nem állok készen rá. :/
2016. szept. 27. 21:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nyilván ne erőltesd, majd csak ha készen állsz rá. :)
2016. szept. 27. 21:46
 9/9 anonim válasza:
100%

Nekem a legjobb barátom egy meleg pasi, már barátok voltunk egy ideje, mikor végre bevallotta. Én 26, ő 34 éves.

Azt mondtam neki, hogy köszönöm, hogy elmondta és nagyon szeretem. :) Azóta meg csak jobb lett a kapcsolatunk.

2017. jan. 4. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!