Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letezik rajtam kivul olyan meleg srac akit csak mely, erzelmes kapcsolat erdekel?
2,5 ev utan szakitottunk a baratommal, letezeserol sem akarok tudni es ez kolcsonos.. de ugy erzem magam mint akinek meghalt valakije.. baromi szar. de nem is ez a lenyeg, hanem h egyszeruen nem vagyom masra csak olyan kapcsolatra amiben van valos szeretet es erzelem.. eletemben nem voltam meg massal az exemen kivul es nem is akarok, ha az csak "futo kaland" lenne.
24 evesen igencsak remenytelennek latom ez az egeszet foleg mivel a fiatal sracok tetszenek..
Én külföldön élek és dolgozok évek óta, és hát híján voltam a szerelemnek és volt egy kollégám akivel időnként találkoztunk, de szimpatikusak voltunk egymásnak.
Amióta van pasim és komolyan együtt vagyunk nincs nagyobb boldogság számomra ennél. Ő 15 évvel idősebb mint én.
A 16-19 éves az akkor kezdi felfedezni a szexet, a kapcsolatokat, a szerelmet mindent és hát, nem biztos hogy veled fog maradni.
Sok olyannal találkoztam már- és ez az általános tendencia hogy akár 8-9-16 évvel is fiatalbb egyik fél a másiknál, akár a passzív, akár az aktív, de ha csak a tinik tetszenek abból nem lesz komoly kapcsolat.
Eleve nem lehet, mert ha szerelmes vagy, akkor is szerelmes vagy ha ő már 25 lett időközben...
Van aki érett rá hogy egy 15 évvel idősebb pasival éljen, szexeljen- igen nagyon más a sex mint egy korombelivel volt- én 23 vagyok- azért van min csiszolni, alkalmazkodni stb, van aki nem képes egy 6-7évvel idősebbel sem felvenni a ritmust, vagy épp leadni belőle...
Mivel az én melóm- cabin crew- mindig a mozgásról és a stresszes utazásról szólt, nekem mennyország ha egy csöndes, patikatisztaságú lakásba megyek haza, és örülök, ha csak el kell döglenem és aludni...
De van aki bulizni akar, mászkálni, barátokkal összejönni- nekem pl ez a halálom így pont jó hogy a pasim baromira nem akar max 4 havonta haverokkal találkozni akkor is étteremben, ki ki fizeti a számlát és ennyi. A lakás marad csöndes és tiszta.
De a mély érzelmes kapcsolatot ne egy 16, 17 évestől várd, hát gondolj bele, ha ilyen lenne ott valami para van bakker...
Ebben a korban a bulizás, az egyetemre készülés, vagy a munka az természetesebb dolog. Ha az ember a nyelvtant biflázza reggeltől estig, akkor naná hogy nem koravén párkapcsolatra vágyik!
Amúgy 24 évesen baromira fiatal vagy te is, nem értem miért akarod gúzsba kötni magad, persze vannak akik holtomiglan-holtdiglan- melegként is, de ez a ritkább.
Ehhez meg kell talánod a 'lelki-társadat".
Lelki-társ=szenvedélyes szerelem+azonos vágyak hosszútávon és rövidtávon. A nagy Ő.
Egy 24 évesnek egy másik 24 éves a lelki-társa vagy egy 35 éves, de semmiképpen nem egy 16 éves.
igazatok van sok mindenben, alairom. viszont a fo "problemammal" nem tudok mit kezdeni, ami az, hogy az a korosztaly tetszik. egyszeruen nem talalkoztam vagy nem lattam meg olyasvalakit aki idosebb es tetszik. teljes mertekben hidegen hagynak, meg akkor is, ha azt tudom ra mondani, hogy helyes (mint ahogy azt emlitettem)
ugyanakkor ahogy idosodom lehet, hogy azzal egyutt fog ez valtoni es pl 4-5 ev mulva mar 20+os sracok fognak tetszeni.. nem latom ennek sok eselyet jelenleg, de nem tudhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!