Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy oldjam meg ezt?
Anyáám :D Megpróbálom röviden leírni de úgy is hosszú lesz!!
Na a sztori ott kezdődik hogy meleg vagyok és fent vagyok egy ismerkedős oldalon (Planetromeo) Képen nincs kint csak a szemem és rámírt egy srác hogy milyen szépek a szemeim stb...kérdezgettünk egymásról és jött a kép mármint képek én is küldtem, ő is. Ácch a srác egy szexisten és látásból ismerjük is egymást..A srác biszex titokban szóval senki nem tud róla elvileg,és én ezt nem tudtam úgyhogy bejelöltem FB-n és írtam neki h szia bla bla bla...olyat írt vissza hogy nem tudja hogy én ki vagyok és valami homokos biztosan lelopta a képét és azt küldte el nekem. Haverom szerint elrontottam nem kellett volna ennyire nyomulnom..Na a kéréds hogy én ezt hogy tehetném jóvá??..Köszike az értelmes válaszokat , ha valami nem tiszta kérdezzetek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!