Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem áll fel a péniszem amikor kellene, hogy oldjam meg?
Figyelt kérdés
Sokat olvastam a témával kapcsolatban, nekem ez egy régebbi lelki eredetű dologból fakad amikor a barátnőm akart,én viszont stresszes.voltam es nem ment, aztan azóta kísért hogy mi lesz ha megint... 2 év utan vegre találtam egy normális lányt 2 szer petting is volt ami akkor.nagyon jó volt viszont most hogy szex lett volna egyszerűen ismét nem megy... valahogy ki kéne verni a fejembol ezt a lelki hülyeséget, megbeszéltem vele is hogy emiatt nem bánt es együtt megoldjuk, egyebkent "hazon kívül " smarolas,csók nal nincs ilyen gondom, csak amikor oda kerülök es teljesitenem kellene bármennyire is imádom őt :/ 20/f2015. júl. 7. 03:54
1/6 anonim válasza:
Mivel az egész a rossz élményedből fakad, túl kell magadat tenni azon, hogy anno nem sikerült. Magabiztosan tenni a dolgod és nem gondolkodni, pánikba esni, mert valamilyen szinten ez egy pánik reakció. EGy sikerélmény után jobban menne, de ha rágörcsölsz, nehezebb lesz. De ezek közhelyek és belátom, hogy nem túl hasznosak, szóval, hogy valami hasznosat is mondjak, szerintem - bár lehet h*lye ötlet - ha egyszer kettesben vagytok és működik "minden", akkor lépj akcióba. Esetleg segíts rá kézzel, talán úgy sikerül. Remélem, tudtam segíteni!
2/6 anonim válasza:
Semmi görcs. Egy szerető nővel mindent meglehet beszélni. Egy ilyenkor nem erölteti a szexet. Lazuljatok el. Feküdj az ölébe. Beszélgessetek a szerelemröl erotikáról. Csak simogatás legyen semmi más. Ha azonban rád tör a vágy vid oda a kezét hogy ott is simogasson. Mindent csak lassan. Aztán amikorboldogan a barátnőd kezében ott fogsz állni hatalmas merevedéssel.és mekkora löket az önbizalmadnak hogy azt mondja a barátnőd: de izgató vagy!
3/6 anonim válasza:
hidd el hosszu előjátékkal fel fog állni
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. júl. 7. 14:01
6/6 anonim válasza:
Ne te akard megdugni hanem legyen ő az aktívabb. Lefekszel, megnyugodsz még símogat és ha felállt akkor beleül. Utána válthattok pózt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!