Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Óvszert használok szex közben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszert használok szex közben és amikor elélveztem és van következő menet akkor én általában meg szoktam mosakodni és nem lenne elég ha csak megtörölném a péniszem és húzhatom fel a másik gumit vagy inkább mindig mosakodjak?

Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 15:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Elég ha megtörlöd. Az óvszer nem fog panaszkodni.
2010. aug. 6. 15:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Elég a törlés, de értékelem a higiéniádat. Ha van rá lehetőséged, azért nyugodtam mosd meg. Ha gyorsan jön a 2. menet, vagy nincs lehetőséged a mosdásra, nem lesz semmi baj belőle.

Örülök, hogy ilyen pasik is jelen vannak az oladalon.

2010. aug. 6. 15:41
 3/5 anonim ***** válasza:
*oldalon
2010. aug. 6. 15:42
 4/5 anonim ***** válasza:
elég a törlés, esetleg nedves zsepi, a kezedet is töröld meg.. minden esetre.. de ti mindjárt folytatjátok? neked nem lankad le?
2010. aug. 6. 17:23
 5/5 A kérdező kommentje:
dehogynem egy olyan 5- 10 perc de a barátnőm kezei csodákra képes:) szerintem a te barátnődé is.
2010. aug. 6. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!