Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jönnek be nektek a nagyon vékony passzívak?
170 cm vagyok és 55 kg körül.
Szívesen lennék pár centivel magasabb és (jó)pár kilóval testesebb, de képtelen vagyok hízni, pedig edzem is.
Tudom, ezek csak számok és sok minden mástól is függhet a dolog, de már valószínűleg ez alapján is kialakul benned egy kép.
Neked bejönne egy ilyen srác?
A többségnek/sokaknak szerintem a vékony passzívak jönnek be és mellesleg én is vékony vagyok, aktív és többnyire inkább dicsérik és irigylik az alkatomat(heterok is), szóval nem kellene emiatt aggódnod. Illetve nekem vékonyként vékony(és fit) fiúk jönnek be. :D
20/f/a
Nekem abszolút, szeretem a vékony srácokat. :)
28F
Tökéletes vagy! Jobb vagy azoknál a pasiknál,akik alacsonyabbak vagy magasabbak és vagy nagyon vékonyak vagy kövérek.
Szuperül nézhetsz ki!
Bár nekem lenne olyan magasságom és súlyom mint neked!☹
Cserélnék veled mert te vagy a legjobb!
És sok-sok ilyen és hasonló kérdést kérünk még amiben bíztatást,megerősítést kérnek a kérdezők.
Mert ezek a kérdések nélkül nem létezhet a GYK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!