Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Popómosással kapcsolatban rájöttem a fontosabb dolgokra, pl, hogy a kevesebb néha több! Másnak mi a tapasztalata?
Ez alatt azt értem,hogy ha a tusolóban a csővet ha hátul feldugtam és ha éreztem megtelt vízzel a belem, akkor kihúztam a csövet és utána kinyomtam a vizet a fenekemből.
Ezt megismételtem 10-szer, igen ám,de itt van a lényeg elásva.
Hiába próbáltam egyre több és több vizet felnyomni és ezt többször pl.15-ször megismételni az eredmény a következő:
Ha 5-ször csináltam vízfelnyomást és utána kinyomást és utána már csak tiszta víz folyt ki ez már jó,nem szabad tovább folytatni.
Mert ha folytatom: hogy húúha,milyen tisztára mosom magam címszóval csak az ellenkezőjét érem el,mert valahogy beljebb felkavarja a bélsarat és az 5 vizfelnyomás utáni tiszta viz helyett a 15.-nél már barna üledék jön ki.
Tehát nem szabad túlzásba vinni a tisztítást a tusolóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!