Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól hogy eg két fiút szépnek tartok vagy aranyosnak még nem leszek egyből meleg. De ezt nem érti meg a meleg barátom, és mindig azzal piszkál h meleg vagyok és valljak színt. Mit tegyek? 27f
Figyelt kérdés
és biszex sem vagyok mert csak szépek, és tetszenek, aranyosak, de nem fekszem le velük. mondjuk lányokkal sem, mivel aszex vagyok...
néhány kép ami tetszik:
ő kifejezetten, aki fekszik azzal a cuki hajjal meg az az ártatlan arca....
2016. szept. 14. 23:24
1/10 anonim válasza:
Azt mondod hogy nem vagy meleg se biszex,az utolsó kép mi? :D ha hetero lennél,eleve nem néztél volna ilyent :D Szerintem te vagy meleg,de inkább jobban meleg lehetsz mint biszex
3/10 A kérdező kommentje:
jóóó nem a szex jelenet hanem maga a fiú arca a szép. meg olyan kis vékony alkat sztem tök aranyos... de ettől még nem szexelnék vele... aszex vagyok. nem undorodom a farkától mivel semmi undorító nincs az emberi testben.
2016. szept. 14. 23:38
5/10 anonim válasza:
Rendbe hogy az arc stb..stb de akkor linkelhetél volna más képet is,nem pont olyan képet ahol egy srác sz***ik :DD Te szerintem nagyon is meleg lehetsz,csak még magadnak sem mered bevallani
6/10 A kérdező kommentje:
hát az a srác aki szopik nem is tetszik, de nem találtam róla jobb képet. régen volt, de már nem tudom hol láttam ezt a fiút.
2016. szept. 15. 00:00
7/10 anonim válasza:
wláá csak egy pillanatig néztem rá az első képre, de majdnem kiégett a retinám ><
8/10 anonim válasza:
Egyet nem értek ha aszexuális vagy akkor miért nézel olyan képeket ami szexuális tartalmú? Attól függetlenül hogy hetero- vagy homoszexuális.
9/10 anonim válasza:
Attól, hogy aszex vagy még lehetsz bi/meleg.
10/10 anonim válasza:
Látens meleg vagy! Legrosszabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!