Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Valaha megbocsájtást nyerhetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaha megbocsájtást nyerhetek? 16 évesen szadiztam egy 14 éves meleg fiút, azonban titkon nagyon tetszett, vele akartam lenni, és amikor vele töltöttem egy kis időt, után mindig elkezdtem magam és őt is utálni.18f

Figyelt kérdés
szadiztam egy ideig majd ismét barátkoztam majd megint szadiztam... a végén mikor újra barátkozni akartam elutasított, átnézett rajtam, én mindenkinek elmondtam hogy meleg, aztán otthon sírtam nagyon sokat annyira hiányzott... szerintetek valaha vezekelhetek ezért a bűnért? Nem tudok magamnak megbocsájtani... és sokat gondolok rá. valaki elmondaná miért tettem ezt? Egyébként mi napig nem érzem magam melegnek, tudok szexelni lányokkal... de az biztos, hogy örökké bennem fog élni az első szerelmem emléke, és mindig ott lesz milyen szép is lehetett volna.... mit tegyek? hogy vezekeljek?
2016. szept. 14. 02:17
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
100%
Az utolsó írónak címezném: szia :) én nő vagyok..és az öcsém olya szinten ki van bukva amelegekre, hogy na....tiszta idegroncs lett, amikor egy olyan filmet vittem el, és akartam megnézni, madárfészek -, amiben meleg pár a főszereplő. A nőkkel szadista, lelkileg és 42 évesen nem szexel...csak hébehóba...ezzel szadizza a barátnőit...hogy a szexet megvonja, mondván: vallásos..stb. Maygarul a megérzésem, miszerint meleg, igaz lehet?? De nézi a nőket, nem is kicsit..feltűnően és idegesítően, mint egy idióta kamasz..nekem van pár meleg barátom, szeretem őket, mert nagy szívük van. És mert valódi barátság alakul ki én és köztük :) puszi Gabi
2016. nov. 23. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!