Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Valaha megbocsájtást nyerhetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaha megbocsájtást nyerhetek? 16 évesen szadiztam egy 14 éves meleg fiút, azonban titkon nagyon tetszett, vele akartam lenni, és amikor vele töltöttem egy kis időt, után mindig elkezdtem magam és őt is utálni.18f

Figyelt kérdés
szadiztam egy ideig majd ismét barátkoztam majd megint szadiztam... a végén mikor újra barátkozni akartam elutasított, átnézett rajtam, én mindenkinek elmondtam hogy meleg, aztán otthon sírtam nagyon sokat annyira hiányzott... szerintetek valaha vezekelhetek ezért a bűnért? Nem tudok magamnak megbocsájtani... és sokat gondolok rá. valaki elmondaná miért tettem ezt? Egyébként mi napig nem érzem magam melegnek, tudok szexelni lányokkal... de az biztos, hogy örökké bennem fog élni az első szerelmem emléke, és mindig ott lesz milyen szép is lehetett volna.... mit tegyek? hogy vezekeljek?
2016. szept. 14. 02:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
82%
De átérzem a helyzeted b**szus. Mondjuk ennyire durva nem voltam, de azért eléggé "bully" típus vagyok, mert belül tudom hogy sose leszek képes elfogadni hogy a f**zt szeretem, ezért b**iztam mindig a gyengébb, feminimebb fiúkat és bántottam őket, de közbe próbáltam barátkozni is velük. 18f
2016. szept. 14. 14:59
 12/21 A kérdező kommentje:
végük bejelöltem facebookon és visszaigazolt. remélem ma már tudunk beszélni. elfogom neki ezt mondani. és azt is hogy szerelmes voltam belé. sőt, még most is érzek valamit, habár 1.5 éve nem találkoztunk.... kérdést is már megírtam neki de még nem olvasta el...
2016. szept. 14. 16:19
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert! :) Majd írd meg, hogy alakult! ^^
2016. szept. 14. 17:33
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Milyen kedves és elfogadó itt mindenki... Hát bocs, de szerintem szimplán egy kis önző, éretlen görcs voltál (vagy?). Engem is zaklattak iskolában (igaz nem szexualitás miatt) és az ilyenek szerintem nem érdemelnek kegyelmet. Amúgy igazán jó tudni, hogy az ilyen bullyknak halvány lila gőze sincs, hogy miért bántanak másokat... Fogalmad sincs mit okoztál neki, most is csak a saját nyomorod miatt sírsz. A fiú sokkal érettebb és erősebb lehet nálad, ha képes volt nemet mondani egy idő után. Meg lehet bocsájtani, hasznos is bocsánatot kérni, de te tönkretetted az élete egy részét amit már sosem tud megváltoztatni és azzal neki kell együtt élnie.
2016. szept. 14. 19:11
 15/21 A kérdező kommentje:
Nemrég beszéltem vele írásban és nagyon örült neki h felkerestem, mert ő is gondolt rám stb, és NEM HARAGSZIK RÁM :))) marhára örülök. alig várom hogy fent legyen viberen. nemsokára elvileg feljön, és akkor jót dumálgatunk hangban is :) amúgy még mindig nagyon cuki kis arca van és ahogy látom nem sokat változott. nagyon várom h beszéljünk és talizzunk :) Már nem érdekel h meleg dolog ez vagy sem...
2016. szept. 14. 19:22
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemled meg.
2016. szept. 14. 20:00
 17/21 A kérdező kommentje:
már, újra barátok vagyunk és.... igazából már csináltunk dolgokat is, pl csók ;)
2016. szept. 22. 20:25
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem szexuális probléma, hanem erkölcsi és érzelmi.
2016. szept. 23. 17:30
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
gratulálok hogy sikerült kibékülni vele. mi történt még?
2016. szept. 23. 20:38
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerencséd van. Én is azok közé tartozom, akik nagyon sok megaláztatást és verést kaptak a suliban.

Viszont én egyiknek sem bocsájtottam meg.

2016. szept. 28. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!