Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire gyakori a melegeknél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori a melegeknél az hogy csak az orális szex érdekli őket?

Figyelt kérdés

2016. szept. 4. 12:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretem az anált. Sosem jött be igazán. 19/f
2016. szept. 4. 22:12
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
nekem is csak az orál, amit kezdőként kipróbálnék 17F
2016. szept. 4. 23:01
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat.

Èn biszex vagyok, ès csak ez izgat fel.

Kecskemèt körüliek írhatnak privátot.

2016. szept. 5. 00:03
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kell a dugás, a szopás engem nem elégít ki, és a pasim is nagyjából dugással elégül ki.

Akinek nem jön be a dugás, miért nem? Mi a rossz benne?

Én imádom ahogy a pasim rajtam mozgok, és nyögdécsel és izzad, és ölelkezünk eleinte fájt, de annak már jó pár éve.

2016. szept. 5. 16:14
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is hiányozna a szex, imádok szopni és van úgy, hogy csak lesz*pok valakit, mert nincs többre idő vagy olyan helyen vagyunk... izgat az is nagyon és szeretem csinálni, de általában szeretem, ha utána meg is d*gnak. Persze volt már, hogy csak lesz*ptam valakit és több nem volt.

De hosszabb távon kell a rendes szex nekem.

25/f

2016. szept. 8. 09:46
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én bi vagyok, de elsősorban engem is az orál érdekel.

Bár dugtak is párszor régebben, és ha már bejáródott akkor az is nagyon jó tud lenni.

Viszont engem izgatnak az extrém, izgalmas helyek, ott viszont a "furulyázás" az, ami mindig jöhet :)

Már gondoltam is rá, hogy csinálok magamnak egy szekszárdi "szopó térképet" a gugli maps-on! :DD

2016. szept. 10. 07:56
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Annyian írják hogy szeretnének szopatni! Aztán amikor el kezdek valakivel beszélgetni mindig az a vége hogy kitalálják hogy inkább ők szeretnének szopni! Vagy csak a szájuk jár aztán nem mernek talizni! Én szeretném kipróbálni hogy milyen szopni, Esetleg ha nem nagy a farka akkor meg is dughat! De mást nem szeretnék!
2016. okt. 5. 14:50
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Vajon hányan hazudnak itt? Ha tényleg olyan sokan lennénk ilyenek, akkor nem fordulna elő, hogy valakire nem is tekintenek emiatt melegként, mint ahogy valaki említette. Rám is többen néztek úgy, hogy nem vagyok teljesen komplett, ha passzív vagyok, de nem szeretem, ha dugnak.

Tehát megkérek mindenkit, hogy vagy ne hazudjon, vagy ha tényleg nem szeretik az anált kéretik felszólalni a jövőben a minket sértő és kirekesztő megjegyzések ellen.

2016. okt. 5. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!