Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hosszú hajú fiúk tetszenek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú hajú fiúk tetszenek még valakinek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy már nem kimondottan divat, de én pl. meghalok ha egy srácnak jó hosszú a haja... Nekem is hosszú, de senkivel se találkoztam, akinek tetszene :D 26/f

2016. szept. 3. 23:44
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszi a részletes választ :D Én is vidéki vagyok, de azért ismerősi köröm java része, és családom is tudja, hogy meleg vagyok, én nem csinálok ebből akkora gondot. Aki nem fogad el így, arra nincs is szükségem az életemben. Ellenben az osztályomban már nem mondanám el, csak egyvalaki tudja, mert 30 hetero (vagyis 29 :D) pasi között végem lenne. Vagyis 28, mert az az egy jó véleménnyel van a melegekről :) (Persze nem is értem, hogy miért lenne valaki rosszal róluk, de ez már másik téma)
2016. szept. 29. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!