Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk, ti jártok kondizni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk, ti jártok kondizni? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés

Ha jártok, akkor azért, mert... (több válasz is adható)

1. ...így vezetitek le a hétköznapokban felgyülemlett stresszt, feszültséget, és a kondizás egy jó alkalom ezek levezetésére, testi felfrissülésre.

2. ...van egy kitűzött testalkat, ahogy ki akartok nézni. Magatok miatt vagytok ott, mert szeretnétek "jól" kinézni, hogy magatokkal elégedettek legyetek, mert pl. nektek fontos, hogy egy férfi *valahogy* nézzek ki.

3. ...el akartok érni egy szintet, bizonyos edzésterveket akartok végigcsinálni; bizonyos gyakorlatokból meg akartok csinálni x mennyiséget.

4. ...másoknak, a többi fiúnak akartok tetszeni, hogy mindenki elolvadjon a kidolgozott testetektől és pl. több lehetőségetek legyen a kapcsolatszerzésre (alkalmi, nem alkalmi), mert fontos a jó külső.

HA kapcsolatban élsz

5. ...a párotoknak akartok megfelelni, mert ő a sportos/izmos testalkatot szereti, és szeretnétek neki örömet okozni. DE ez nem feltétlen jelenti azt, hogy ő szólt, hogy járjatok edzeni! Ha ezt jelölitek be, akkor esetleg azt is írjátok meg, hogy a párotok miatt jártok edzeni, de ő ezt NEM tudja, vagy ő MONDTA, hogy neki úgy jobban tetszenétek.

HA van egyéb ok, akkor azt is megírhatjátok.

Köszönöm a válaszokat! :)

2016. aug. 29. 21:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

1, 2, 5.

Párom nem várja el.

Vele is ugyanez a helyzet.

(Azt még hozzátenném, hogy nem kimondottan csak kondizunk, más sportot űzünk, amihez a kondizás csak részfelkészülés.)

2016. aug. 29. 21:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
barátommal járok edzeni és azért mert magunknak és egymásnak is tetszeni akarunk. ő eddig is sokat sportolt, én vele kezdtem el. plusz, mert egészségesebb is mozogni, mint otthon dögleni egész nap. és még jól is nézünk ki:D
2016. aug. 29. 22:01
 3/10 A kérdező kommentje:
Csodás. :D Olyan cukik vagytok. :(
2016. aug. 29. 22:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
2,4
2016. aug. 29. 22:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

3-as kivételével az összessel igyekeztem motiválni magam, de nem jött össze... a kondi nem nekem való :D

20F

2016. aug. 29. 23:38
 6/10 A kérdező kommentje:
Nekem se. :D
2016. aug. 30. 09:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
2. Lenne. De nem járok kondizni. Nem passzolok oda szerintem, nincs is sok önbizalmam és nem szeretem, ha sok ember vesz körül.
2016. aug. 30. 15:46
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

6. ...Lenne. Egészséges életmódot szeretnék élni, hogy jó legyen az életminőségem is, amiben az 1-es is benne van egy bizonyos szintig.(Egészséges táplálkozással...)

2. ...talán, mert nekem a vékony, de szálkás az optimális testalkat(most csont és bőr vagyok, ami furcsa mód sokaknak tetszik), viszont a mellkasom be van esve a tüdőmnél, így akármennyire is próbáltam, nincs elég levegő.

4. ...Biztos nem! Másoknak nem akarok tetszeni, megfelelni, csak saját magamnak.

Sajnos azon felül, hogy képtelen vagyok bármit is csinálni, mert kifogyok levegőből, még pénzem sincs, hogy edzeni tudjak illetve eleget tudjak enni...emellett még a tömeg is zavarna, szóval amíg meg nem műtenek és nem nyerem meg a lottót, hogy enni is tudjak és legyen saját konditermem, addig ez felejtős. :/

2016. szept. 28. 22:15
 9/10 anonim ***** válasza:
74%

Szerinted van összefüggés a homoszexualitás és a sport között? :D

18/F

2018. febr. 20. 22:06
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

2. Rohadt hiú vagyok, és sose fogok 100%osan megfelelni saját magamnak, mindig szeretnék egyre jobban és jobban kinézni :D

Meg valamennyire az 1-es is, bár nem vagyok stresszes típus, igazából ez csak akkor számít, ha tényleg történik valami nagyon gáz dolog, akkor igen, segít az edzés kikapcsolni.

3. Is benne van, van pár gyakorlat, amit egyszer szeretnék tudni megcsinálni, de odáig még hosszú az út :D

Barátom nem várja el, már előtte is ismert, vékonyan is jó voltam neki (de azért észrevettem rajta, hogy tetszik neki :D

21/F

2018. febr. 20. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!