Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok, ti szeretitek a musicaleket? Jártok is színházba?
A színházba járás, és az, hogy mejik műfajt szereted, az nem a nemi identitástól függ.
Szeretem, és járok! De sok más műfajt is!
Én ki nem állhatom a musicaleket. :D
Eleve inkább az olyan zenéket szeretem, amikben nincs ének.
Az túlzás, hogy járok színházba, egyszer-egyszer megnézek valami nem-musicalt.
Én nem csak, hogy a musical-eket szeretem, hanem az elődjét az operettet is. Nincs is jobb mint a Graffin Maritza vagy Cigány báró esetlef egy kis Mágnás Miska. De a musical-ek közül is több kedvencem van mint az Elizabeth, Rudolf vagy Mozart. Több nyelven is szoktam őket hallgatni és jó párat már láttam külföldi előadokkal is és fantasztikus élmény. Én is nagyon át tudom élni a dalokat és a szereplők helyzetet. Ja és ne feletjsük a Mennyaszony táncot sem.
17f
Fhu, nem utálom őket xd kisebb koromban is mindig továbbtekertem a disney mesékbe az éneklős részeket :'D
Színházba osztállyal szoktam menni ha érdekes a darab, de engem annyira nem köt le :)
Különösebben nem szeretem sem a musicaleket, sem a színházakat, de néha napján szívesen megnézek egy-egy darabot.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!