Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg és bi férfiak, fiúk! Igénylitek, hogy kinyaljanak titeket? Illetve az aktív fél szívesen teszi ezt?
Figyelt kérdés
2016. aug. 29. 18:31
11/18 anonim válasza:
Nagyon szeretem ha kinyalnak de elfogadom, ha a párom nem akarja
12/18 anonim válasza:
21 éves srác dumálna, írj rám! ;)
13/18 anonim válasza:
szeretem ha megteszik. és én is szívesen csinálom.
14/18 anonim válasza:
Én nem szeretek nyalni, de a barátom imádja csinálni, úgyhogy hagyom neki.
Én aktív, ő passzív
15/18 anonim válasza:
passziv vagyok, imádom, ha nyalnak
sajnos, a mostani párom nem szereti csinálni.
16/18 anonim válasza:
En aktív vagyok és szeretem nyalni meg neha ha nekem is de jó lenne már valaki akinek meg tehetném mert már rég volt.. 27/A 😉
17/18 anonim válasza:
Sajnos még nem nyaltak .. de biztos jó lenne ;) Én már nyaltam egyszer az nagyon tetszett :D 25f
18/18 anonim válasza:
szeretem ha kinyalnak meg ha bedugja a nyelvét pedig aktiv vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!