Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen lánnyal csókolózni? 18/L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lánnyal csókolózni? 18/L

Figyelt kérdés

2016. aug. 26. 21:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat:)
2016. aug. 26. 23:46
 12/17 anonim ***** válasza:
85%

Én hetero vagyok,de smároltam már lányokkal a buli kedvéért,engem nem indított be :D Számomra pasival sokkal jobb.

20L

2016. aug. 27. 12:40
 13/17 anonim ***** válasza:
79%

Rosszabban csinálják, mint a fiúk.

Szerintem.

Kétszer esett meg velem az, hogy egy lánnyal csókolóztam, de iszonyatosan nyálasan csókolt mindkettő. Szinte az orromig be akarták kapni a számat. Nem tudom, hogy azért-e, mert azt hihették, hogy nagyon érzékien csinálták.

A fiúk meg inkább az ajkakat csókolják. Nem akarják az egész lényedet lenyelni. Még ha nagyon bele is élik magukat, akkor is inkább a nyelvükkel játszanak.

Szóval, nálam a fiúk nyertek ebben az ügyben.

#6-osnak viszont nagyon igaza van. :D :D

A kidörzsölődés veszélye egy lánnyal nem áll fent. De azért egy borosta érzése sokszor kellemes tud lenni. :)

2016. aug. 27. 14:45
 14/17 anonim ***** válasza:
78%
# 13 Imadom az ilyen cuki hetero csajokat :)
2016. aug. 28. 19:01
 15/17 anonim ***** válasza:
86%
Sokkal jobb mint pasival! Nem szúr, lágy, puha érzéki. Próbáld meg, megéri!
2016. szept. 2. 16:17
 16/17 anonim ***** válasza:
87%
Én már nagyon sok lánnyal smaciztam és ugyanugy mint fiuknal van aki tud van aki nem :D attol fugg jo-e hogy ugyanolyam stilusba szeretik e mint én:3
2016. szept. 9. 18:34
 17/17 anonim ***** válasza:
87%

Lányokkal csókolózni nagyon jó. :D

38 F

2016. dec. 11. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!