Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A duci fiúknak milyen esélyeik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A duci fiúknak milyen esélyeik vannak?

Figyelt kérdés
Van egy meleg duci haverom. Elég sokat piszkálom, mert lassan 25 lesz és nem igazán volt sráccal még, pedig izgatja őt... Én pont hogy nagyon vékony vagyok, így sokaknak bejövök szerencsére. Azonban én is úgy vagyok, hogy a ducik nem jönnek be. Jár futni, stb, de sajna mégis duci. Szerintetek mik az esélyei? Mit tehetne, hogy jobban legyen esélye? Vagy van aki erre izgul, hogy duci? Ti ismertek olyat? Gondolom értitek a kérdést.

2016. aug. 25. 18:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer neten elkezdtem dumálni egy pasival. Két nap alatt megfogott a stílusával. Talán a negyedik napon cseréltünk képet. Hát egyáltalán nem az esetem volt. De tovább beszélgettünk, mint barátok. És pár nap múlva én már komolyan beleszerettem... Egyszerűen a személyisége elvarázsolt és onnantól kezdve egyáltalán nem számított, hogy duci, hogy nem az esetem. Sőt megszépült, hiszen szerettem :)
2016. aug. 26. 16:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Ízlés kérdése valóban, nekem tetszenek a nem túlságosan elhízott fiúk.
2023. okt. 26. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!