Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A duci fiúknak milyen esélyeik vannak?
Szerintem sehogy sem esztétikus, illetve vonzó, ha valakit háj borít.
Ha valaki dagadtakra felizgul szexuálisan az csak valami fétisből fakadó izgalom miatt lehet, ami kifejezetten ritka, talán 10000 emberből egyet érint. Ha ezt megszorozzuk a homoszexuálisok népességen belüli gyakoriságával, ami olyan 5% lehet, akkor már kezdhetjük érzékelni az esélyt.
Amolyan kényszerpárosítások viszont elképzelhetők, hogy egy másik kevésbé gyönyörködtető külsejű egyénnel kölcsönös szükségletkielégítésre adja a fejét, és a végén még talán meg is kedvelhetik, vagy legalább megszokhatják egymást.
Mit tehetne, hogy jobban legyen esélye?
1. Tesizze ki magát.. Az utsó csipszeket még gyors falja be, hogy kárba ne vesszen; aztán lehet menni futni, diétázni..
2. Keressen sok lóvét, és kanosság esetén vegyen magának olyan formás feszes fiúpopsit, amilyen az övé sosem lesz :D
Van esélye neki is párt találni. Én és a barátom sem vagyunk vékonyak, pont ellenkezőleg. Az igaz amit előttem írt valaki hogy ez egy fétis. A grommr. com oldalon közel 100.000 meleg duci, dagi, pufi, superdagi ember van fent. Én is ott ismertem meg a párom. Nekünk ez tetszik hogy minél vastagabb legyen valaki.
Szóval ajánlom neki is az oldalt mert rengeteg magyar is van fent rajta és lehet hogy neki is pont ott lesz a leendő.
Sok sikert kívánok! ;)
4-es ne mondj hülyeségeket!
Nem a lustákról beszélek, hanem a hormonproblémákkal küzdő emberekről.
Sajnos vannak olyan emberek akik egy szelet kenyértől is híznak míg más egész nap ehet és nem látszik meg rajta. Ez az egész az anyagcserén múlik. Fel kell keresni egy szakembert aki megoldhatja a problémát. Én hála istennek nem vagyok az a fajta aki csak úgy hízik a semmitől bár az étkezést sem viszem túlzásba. Napi 2x étkezésnél több nem nagyon fordul elő és akkor sem eszem tele magam. Így vagyok majd 190 centi és 68kg
19/Feminin/Passzív
Ch. Ízlés kérdése. Nekem tetszenek a ducibb fiúk.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!