Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A duci fiúknak milyen esélyeik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A duci fiúknak milyen esélyeik vannak?

Figyelt kérdés
Van egy meleg duci haverom. Elég sokat piszkálom, mert lassan 25 lesz és nem igazán volt sráccal még, pedig izgatja őt... Én pont hogy nagyon vékony vagyok, így sokaknak bejövök szerencsére. Azonban én is úgy vagyok, hogy a ducik nem jönnek be. Jár futni, stb, de sajna mégis duci. Szerintetek mik az esélyei? Mit tehetne, hogy jobban legyen esélye? Vagy van aki erre izgul, hogy duci? Ti ismertek olyat? Gondolom értitek a kérdést.

2016. aug. 25. 18:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem sehogy sem esztétikus, illetve vonzó, ha valakit háj borít.

Ha valaki dagadtakra felizgul szexuálisan az csak valami fétisből fakadó izgalom miatt lehet, ami kifejezetten ritka, talán 10000 emberből egyet érint. Ha ezt megszorozzuk a homoszexuálisok népességen belüli gyakoriságával, ami olyan 5% lehet, akkor már kezdhetjük érzékelni az esélyt.

Amolyan kényszerpárosítások viszont elképzelhetők, hogy egy másik kevésbé gyönyörködtető külsejű egyénnel kölcsönös szükségletkielégítésre adja a fejét, és a végén még talán meg is kedvelhetik, vagy legalább megszokhatják egymást.

Mit tehetne, hogy jobban legyen esélye?

1. Tesizze ki magát.. Az utsó csipszeket még gyors falja be, hogy kárba ne vesszen; aztán lehet menni futni, diétázni..

2. Keressen sok lóvét, és kanosság esetén vegyen magának olyan formás feszes fiúpopsit, amilyen az övé sosem lesz :D

2016. aug. 25. 19:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire duci?, az szerintem sokban számít, a meleg között sem mindenki adonisztestű, mert genetikailag nem mindenki egyforma.
2016. aug. 25. 20:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Van esélye neki is párt találni. Én és a barátom sem vagyunk vékonyak, pont ellenkezőleg. Az igaz amit előttem írt valaki hogy ez egy fétis. A grommr. com oldalon közel 100.000 meleg duci, dagi, pufi, superdagi ember van fent. Én is ott ismertem meg a párom. Nekünk ez tetszik hogy minél vastagabb legyen valaki.

Szóval ajánlom neki is az oldalt mert rengeteg magyar is van fent rajta és lehet hogy neki is pont ott lesz a leendő.

Sok sikert kívánok! ;)

2016. aug. 25. 20:22
 4/12 anonim ***** válasza:
38%
Nincs olyan, hogy genetikailag dagadt valaki. A szar életmód miatt olyan.
2016. aug. 25. 21:25
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

4-es ne mondj hülyeségeket!

Nem a lustákról beszélek, hanem a hormonproblémákkal küzdő emberekről.

2016. aug. 25. 22:43
 6/12 A kérdező kommentje:
Én is egyetértek, hogy GENETIKA is lehet. Ismerek olyanokat akik alapba husik. Van ilyen sajnos. Szerencsés, aki nem ilyen. Én is szerencsés vagyok. :) Azonban ezt az ismerősömet pl nem láttam még soha zabálni. Volt, hogy reggeltől késő délutánig vele voltam mert segített nekem. Nem evett kb semmit. De főleg nem többet, mint én. És én pl van hogy délbe jövök rá, hogy aznap nem ettem még semmit.
2016. aug. 25. 23:00
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Bőven van esélye, ha az arca helyes. Nálam legalábbis az a döntő általában, az fog meg leginkább. Szintén szubjektív vélemény, de szőrrel párosulva nagyon is izgató tud lenni egy nagyobb darab srác is, persze ez sem feltétel. Sokat tud még rátenni a kisugárzás, hogy hogyan áll önmagához és a külvilághoz, persze egy félénkebb srác is tud aranyos lenni, mondjuk én ezt a típust inkább a passzív szerepben tudom elképzelni. Szóval szerintem bőven van esély és lehetőség, ha nem kesereg azon és nem veszi fel azt, hogy sokaknak ez nem jön be.
2016. aug. 25. 23:29
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos vannak olyan emberek akik egy szelet kenyértől is híznak míg más egész nap ehet és nem látszik meg rajta. Ez az egész az anyagcserén múlik. Fel kell keresni egy szakembert aki megoldhatja a problémát. Én hála istennek nem vagyok az a fajta aki csak úgy hízik a semmitől bár az étkezést sem viszem túlzásba. Napi 2x étkezésnél több nem nagyon fordul elő és akkor sem eszem tele magam. Így vagyok majd 190 centi és 68kg

19/Feminin/Passzív

2016. aug. 25. 23:33
 9/12 anonim ***** válasza:
75%
Milyen érdekes, ha a genetikán múlik, miért nem látok olyan embereket, akik "husisak", és pl. heti 80+ km-t futnak?
2016. aug. 26. 01:51
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ch. Ízlés kérdése. Nekem tetszenek a ducibb fiúk.

18/f

2016. aug. 26. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!