Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ezek mit jelentenek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek mit jelentenek?

Figyelt kérdés

1. Kérdés

"Szerep: (aktív, passzív, stb.)

Dugás: (...)"

Mi a különbség a kettő között, és az mit jelent, ha a szerep pl. passzív, de a dugás már aktív, vagyis ellentétes. Ilyet is láttam már.

2. Kérdés

"Csak aktív / inkább aktív"

Mi a különbség?

2016. aug. 24. 09:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

1. kérdés:

A szereped, vagyis aktív, vagy passzív vagy. Röviden az aktív a passzívot bhassza.

2. kérdés:

Szerintem az lehet, hogy melyik szerepet keresed. Tehát ha kifejezetten aktív vagy, akkor paszívot keress.

2016. aug. 24. 09:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

1. Ezt így nem teljesen értem :D

2. CSAK aktív, akkor CSAK ő dug; inkább aktív, akkor néha belemegy a passzívba, de jobban szeret aktív lenni.

2016. aug. 24. 13:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Pl az elsőre:

Szerep: Inkább passzív (kapcsolatban ezt preferálom)

Dugás: Inkább aktív (kaland, alkalmi esetén inkább dugnék)

2016. aug. 24. 13:23
 4/5 A kérdező kommentje:

Lehet nem egyértelmű a kérdésem. :D

Nem a szexről vannak kérdéseim, hanem a planeteromeoról. Ugyanis a profiloknál van olyan, hogy szerep és dugás. Nem tudom, hogy ezek mire vonatkoznak, mert nekem egy és ugyanaz. Viszont valakinek más a szerep és más a dugás.

A második kérdés is a planeteromeoról szól. Mert van olyan, hogy csak aktív/csak passzív, és olyan, hogy "inkább". Ezek mit jelentenek. Akinek ismerős ezen az oldalon remélem tud válaszolni. :)

2016. aug. 24. 22:43
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
hát, mint meleg fiú, szerintem a szerep ha passzív, akkor őt pl párja nem elégíti ki orálisan, csak fordítva.
2016. aug. 24. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!