Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alterego klubba milyen pasik járnak?
Figyelt kérdés
2016. aug. 21. 23:51
1/6 anonim válasza:
Vegyes a felhozatal. A fiataloktól az idősekig. Néhány komolyat is keresnek van aki csak szexet. Van aki a párjával érkezik. Vannak Cukik,férfiasak, félénkek, partyarcok.
2/6 anonim válasza:
Vannak az öreg papik akik itatnák a fiatalokat, és vannak a fiatalok akiken látszik hogy már mindenki végig ment rajtuk így maguknak veszik a piát.
3/6 anonim válasza:
én pl csak pár meleg barátommal járok mert szeretek táncolni, de van barátom
4/6 anonim válasza:
Én nem rég voltam:D Koromat nem írom de fiatal vagyok még :D Hát jó hely amúgy, az az egy zavart hogy kb 50 ember fütyült utánam és akart megb**ni. Szóval néha kicsit kiakadtam, és féltem is:DD De ezn kívül jó hely.
5/6 anonim válasza:
Kétszer voltam. Első alkalommal egy kezemen tudtam megszámolni az idősebbeket, tele volt fiatalokkal a hely, a második alkalommal már fel-fele arányban volt a dolog. Meglepően sok feminin, fiatal, tizenéves fiú volt, akiken ránézésre látszott, hogy ritka nagy rib ancok lehetnek. :D Voltak még párok és lányok is néhányan, és jó pár transzvesztita, transznemű is.
Első alkalommal nekem kicsit csalódás volt, hogy senki sem közelített felém, még csak táncolni se, pedig minden egoizmus nélkül az átlagnál jobban nézek ki. Ezzel szemben meg a barátnőmre másztak a pasik egész este... :D
20/F
6/6 anonim válasza:
Sokszor voltam már ott, ami zavar, hogy senki nem kezdeményez, ha nem vagy adonisz, pedig nem vagyok dagadék, kevés feleslegem van emellett jól öltözködöm és adok magamra erre odafigyelek. Szóval nem járok már oda, mert utálok egyedül lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!