Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A passzív felet könnyebb felismerni. Szűk nadrág, amikor áll akkor esetleg csipőjét kidobja, a hajat olyan lányosan igazitja meg, beszéde furcsább. Emellett, ha odaszólsz nekik, 99%, h nem fog verekedni stb.
Az aktiv, olyan mint a többi férfi, nem lehet észrevenni, ha csak nem tudod róla, h az. Ezek már agresszivabbak.
hőkamerával
am van akiről lerí, hogy meleg és van akiről nem is gondolnád...nem mindenki pakolja ki a másságát szerencsére...
23F
Amikor én elmondtam a barátaimnak akkor csak lestek hogy: tényleg? Nem mondod?!
Nem is gondolták volna rólam. Nem vagyok se az a full férfias, de egyáltalán nem vagyok lányos, viszont kedves és segítőkész, udvarias. Magyarán egy teljesen normális srác vagyok.
Attól hogy valaki meleg, az nem jelenti egyből azt hogy lányosan viselkedik/öltözik, affektál. Ne általánosítsunk.
25f meleg
Én például nem szoktam affektálni bár elég lányos a viselkedésem és a fenekemet is nagyon riszállom ha nem figyelek oda. Mondjuk ez az egész annak is betudható, hogy 2 nővérem van és akaratlanul is eltanultam a mozdulataikat/viselkedésüket.A hajam pedig csak a fejem tetején hosszú és gyakran dobálom. Én nem tudom elképzelni, hogy ne dobáljam a hajam :D
19/Feminin/Passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!