Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet strandon észrevenni a melegeket?
Figyelt kérdés
Ismerkedett már így valaki? :)2012. jún. 26. 22:30
3/15 anonim válasza:
Ha az öltözőben/parton/vízben valaki seggberak, akkor az meleg. Nagggyon meleg!
4/15 anonim válasza:
melegeket???sokon egyből meglátni...de van olyan is,,aki nagydarab férfias......talán azt aki csajos.és nem is titkolja!!!
5/15 anonim válasza:
Első, harmadik: :D:D:D!
Lehet kapni vízálló radart hozzájuk!
6/15 A kérdező kommentje:
Hát nem igazán lettem eddig okosabb, viszont jót nevettem a válaszokon! :)
2012. jún. 26. 22:39
7/15 anonim válasza:
Nem a nőket stírölik! (Ha férfiről van szó)
8/15 anonim válasza:
Hát ahhoz azért nagy bátorság kell, hogy strandon vkit felszedj. Sőt úgy általában utcán. Én bi vok de sose mernék ilyet.
9/15 anonim válasza:
Semmiről! én meleg vagyok, de ugyanúgy viselkedem a strandon, mint bárhol másutt. Az utcán sem ismer fel senki, a strandon sem.
Időnként felismeri két meleg egymást, akár strandon, akár a buszon, villamoson, könyvtárban, bárhol, ha mindkettőnek a szemében ott van a szexuális vágy, amivel ránéz a másikra. Ez az, amit egy heteró nem vesz észre, sokszor így ismeri fel egymást két meleg, de ehhez nem kell strand.
10/15 anonim válasza:
Talán ha elcsíped ahogy ÚGY néz egy másik pasit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!