Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet strandon észrevenni a melegeket?
Úgy látom azért itt nem sok értelmes válaszadó akad.
A melegeket én személy szerint (mivel én is az vagyok) sztem elég jól fel tudom ismerni, van egy jellegzetes nézésük jellegzetes mozdulataik. Sztem a melegek egy jó nagy része vékony testalkatú (persze vannak kivételek, kigyúrt állatok). Az is gyanús ha pl. egy fiú meg egy lány vannak együtt a strandon és nem fogják egymás kezét és nagyjából egyformán viselkednek és a fiú is ilyen lányosan vigyorog mindig. Amikor 2 fiú van együtt az is izgalmas helyzet habár ők lehetnek sima haverok, de rajtuk is észre lehet venni. Én speciel strandon még soha nem ismerkedtem mert azért nem merek csak úgy odamenni valakihez, de azért sok sikert! :D
17/F
A strandon sok minden megeshet. Az egyik budapesti strand egyik zuhanyzóját kifejezetten csak melegek látogatják, meg véletlenül odatévedő heterók, akik általában menekülni szoktak 1-2 perc után, kéve, ha élvezik a sok forró pillantást a nemi szervükre.
Nos, volt már ott olyan feleséggel összeölelkező gyerekes apuka, aki bizony feljött, és nem véletlenül, és annyira élvezte az egyneműek közötti orális szex örömeit, hogy aznap négyszer is feljött. Na, szóval semmi sem jelent semmit...
ma 10.40
De ez nem biztos...sok lányos pasai full hetero.
Úgyhogy ne ugass le senkit mert a te válaszod sem használható.
nem is tudom hogy sírjak vagy nevessek azon aki szerint a melegek rátámadnak az emberekre ...
amúgy a strandon napszemüveget használok és ügyelek arra hogy ne vegyék észre a pasik hogy nézem őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!