Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha van egy 16 éves meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van egy 16 éves meleg passzív fiúcska és egy 18 éves bisszex lány, és egyszerre dugom meg őket, mint aktív fél, az már a beteg kategória? 23f

Figyelt kérdés
persze mind a ketten benne vannak, és nagyon jó érzés.
2016. aug. 16. 21:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%
Ezt bírom hogy adok egy pszichológiailag alátámasztott választ, és lepontoznak a halálba....
2016. aug. 17. 15:29
 12/19 A kérdező kommentje:
85%-os, mivel baromságokat beszélsz :) egy 18 és egy 16 éves között szinte semmi különbség nincs, sőt, vannak 16 évesek akik mind fizikailag és mentálisan is előrébb vannak mint egyes 18 évesek. Nem hiába lett magyar országon 14 a beleegyezési korhatár. amúgy ha nem tetszik hogy lepontoznak, ne okoskodj, valamint menj olyan helyre ahol veled értenek egyet. 1
2016. aug. 17. 16:28
 13/19 anonim ***** válasza:
86%
Azt hogy te mit gondolsz rohadtul releváns. Pszichológiai egy tudomanyi ág, amit kutatásokkal tarnak fel. A beleegyezési korhatártol még ugyan úgy gázos, dohányozni sem tilos, mégis egy önrombolo addikcio. Nem az a kérdés hogy mennyire stabil lélekben (és egy hormonoktol tulfutot kisrác az) hanem a személyisége. Ha valaki alkalmi kapcsolatokkal kezdi a nemi életet, olyan problémákat okoz hogy az egy pszichológusnak akár éveket jelent. Nagyon bírom ha az okos hülyéskedik, a hülye meg okoskodik a nélkül hogy bármi tudása lenne.
2016. aug. 19. 11:58
 14/19 A kérdező kommentje:

Én meg azt bírom, amikor valaki félig ékezetekkel és félig ékezetek nélkül ír, valamint különírja hogy "a nélkül" :D

16 és 18 éves közt nincs sok különbség. Ezt a békát sajnos le kell nyelned. Nemi érés tekintetében kb mind a ketten ugyan ott tartanak. Az ember szervezete nagyjából 25 éves korig fejlődik ki teljesen....

téged az idegesít, hogy nem 18 év feletti, valamint isten tudja csak hogy miért, de ugrassz arra ha egy felnőtt korú -fiatal- esetleg egy fiatal korúval jön össze. Ha már pszichológiánál tartunk, akkor elemezd ki amiket írsz. degradálsz, dobálózol, arcoskodsz...

Nagyon érzékenyen érint a téma, hogy miért azt nem tudom, de az biztos, hogy objektíven nem tudod látni a dolgot emiatt.

2016. aug. 19. 15:43
 15/19 anonim ***** válasza:
83%
Egy 16 éves persze hogy nemi érett kb egy 14 éves is már teljesen az. Én a pszichológiai fejlődésről beszélek ahol igenis nagy különbség van 16 és 18 között. az ember személyisége kb a halálig folyamatosan fejlődik (bár a későbbi években talán helytálobb a változik szó) A helyesírás nem tudom mért releváns itt, de ha ennyire fontos, diszgráfia, írás zavar, néz utána. Illetve igen, érzelmileg nem vagyok objektív, mert elítélem az olyan kapcsolatot ami egy fiatal és egy idős közt van (nem ítélem el, csak nem tudom mi a jó kifejezés erre), erre még plusz hogy alkalmi azt is elégé elítélem, ebben a formában. Az egy dolog hogy nem látom obijektíven a dolgot, de ami tény az tény, hogy a srácnak a jövőben kára származhat ebből.
2016. aug. 19. 16:00
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Dehogyis az :D inkabb mutasd be őket vagy legalabb a fiucskát ;)

22/f

2016. szept. 20. 23:14
 17/19 youngboy26 ***** válasza:
93%

Kérdező, hogy hogy a fiú és a lány benne vannak, nagy a farkad, tetszett nekik?

Mennyi?

Nekem 14-15 cm/26F

2016. szept. 20. 23:19
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ejj, de irigyellek. :D

Idegenekkel ismerkedtél még, vagy ismerősi körből találtad őket?

2016. nov. 12. 21:09
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor okés, ha betartod a higiénia szabályait.

A beírásaid alapján sajnos nem tartod be, mert ide-oda rakosgatod a farkad. Cserélsz közben óvszert?

2018. szept. 4. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!