Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám leborotválni az ánusz körül?
Figyelt kérdés
Sosem csináltam ilyet, és sajnos nincs kis tükröm hozzá, valamint sima borotvám van csak. Hogyan lehet egyszerűen és gyorsan megoldani úgy, hogy kb teljesen szőrtelen legyen lent?
Ti hogy szoktátok csinálni? Meddig tart?
2016. aug. 14. 19:14
1/4 anonim válasza:
A szádat megtalálod csukott szemmel,hát úgy!!!
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces vagy. Ja mégse...
2016. aug. 14. 20:18
3/4 anonim válasza:
Engedj vizet a kádba, de csak annyit, hogy ha guggolsz, akkor ne érjen bele a hátsó feled. Ezután ha benne vagy a kádban guggolva, vizezd be magad hátul, borotvazselét nyomj a kezedre és kend be vele a borotválandó területet. Ezután szépen óvatosan borotváld le (pont úgy mintha máshol borotválnád magadat), a húzások után a vízben öblítsd le a borotvát, hogy a lehúzott szőrök kijöjjenek belőle, különben nem fog a második húzástól kezdve semmit leszedni. Kis tükör nélkül is menni fog érzésből, csak óvatosan, nehogy megvágd magad. Mondjuk nem árt, ha nem valami Tescos 200Ft-os eldobható borotvával csinálod, hanem Gillette vagy hasonló minőségibbel, aminél kisebb a vágás kockázata. Én lassan 10 éve szedem hátul, és nem vágtam még meg magam soha, pedig mindig tükör nélkül csináltam, szóval neked is menni fog. Ha pedig nem csak az ánusz körül akarod borotválni, akkor meg az egész hátsó feledet kend be, és a föntebb leírtakat csináld végig. Vagy ha van pénzed, lehet venni szőrtelenítőkrémet, amivel szintén leszedhető a nagy része (ilyen krémet közvetlenül az ánusz körül ne használj). Ha van még kérdésed, írj.
4/4 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy nincs egy kis tükröd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!