Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak számomra ilyen az ideális pasi?
Hát én ezt veszem alapnak, mivel csak komolyat keresek, de ez magáról az emberről nem mond semmit. Ezzel csak annyit írtál le, hogy nem szexhaverságot hanem normális kapcsolatot keresel.
25/F
Amit leírtál, az nem egy ember, hanem egy élmény. Sokan, akik "párkereséssel" bajlódnak, ilyen élményillúziókat hajhásznak. De az élmény legyen instant, mint a háromazegyben kávé.. A sikertelenség annak köszönhető, hogy az eddig útjukat keresztező "párkeresők" nem nyújtották azonnal a vágyott élményt, sem viszont. Márpedig a filmekben is max másfél óra alatt létrejön az álomszerelem, úgyhogy ha a másfél órás szintidő nem hozható, akkor rossz úton járunk, ideje keresni jobbat, mert az óra meg ketyeg, sosem leszünk újra húszévesek. :D
Az ilyen magányos nyavajgókból egy valami hiányzik a farkon kívül: a türelem.
A bibliában is benne van: "Nem jó az embernek egyedül lennie"
És ezt én a meleg (tartós és komoly pár)kapcsolatokra is értem. Ha pl. valaki megbetegszik, akkor a másik ápolja. Vagy az egyiknek jó állása van és sokat kell a munka miatt távol lennie, akkor a másik otthon ellátja a házi munkát és kiatakaritott házzal, megfőzött étellel, kimosott ruhákkal és nagy - nagy szeretettel várja haza a másikat. Vagy ha az egyik bánatos valami miatt, akkor a másik megvigasztalja, és forditva, ha öröm van, akkor a másik vele együtt örül.
Egy ilyen meleg embert kérek Karácsonyra...ha nem túl nagy kérés :)
Jézuska, hozzál nekem Bpestre egy ilyet, köszönöm !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!