Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tényleg én lettem volna a bunkó?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg én lettem volna a bunkó?

Figyelt kérdés
Barátom megemlítette, hogy szerinte felesleges gumit vennem, ha legközelebb lefekszünk, mire én mondtam, hogy biztonságosabbnak érzem így. Erre megsértődött és lebunkózott. Nem vettem sértésnek mert ez nagyon gyerekes volt tőle, csak kicsit rosszul esett..
2016. aug. 11. 17:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
1%
ha ő kéri, akkor kérdezd meg miért, és az alapján dönts
2016. aug. 11. 17:13
 2/11 anonim ***** válasza:
16%
Ha jó kategóriába írtad, akkor felesleges. Nem fog felcsinálni nyugi. 19/passzív
2016. aug. 11. 17:24
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Attól függ milyen a barátod. Te ismered. Milyen az előélete, mennyire ismert a meleg világban, hány pasival volt már életében stb. Ha mondjuk életében csak 2 pasival volt, melyből az egyik te vagy, a másik meg az exe, akkor nyugodtan szexelhetsz vele gumi nélkül, viszont ha a 10 ujján nem tudja megszámolni, hogy hány pasival volt, akkor mindenképp gumival érdemes, mert sose tudni milyen betegség lappang benne. Inkább legyen meg a kellemetlen sértődés, minthogy utána esetleg a nemibeteg-gondozókat járd....
2016. aug. 11. 19:31
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi két év után is használtunk gumit, pedig monogám, hűséges kapcsolatban élünk.

Nem te voltál a bunkó.

2016. aug. 11. 19:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát mondd meg neki ha nem szeretne gumit akkor szépen együtt elmentek egy AIDS-tesztre.
2016. aug. 11. 20:38
 6/11 Béla211 ***** válasza:
100%
Mi a párommal csak az után hagytuk el gumit, hogy elmentünk szűrésre...
2016. aug. 12. 05:06
 7/11 anonim ***** válasza:
93%
A pasid egy gyerekes,bunko,ontelt,bekepzelt farok. Mint a pasik 99%a :).
2016. aug. 12. 06:33
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

A szűrés halottnak a csók.

Az ablakperiódus miatt annyit mutat meg, hogy négy héttel ezelőtt valaki HIV+ volt-e avagy sem.

2016. aug. 12. 10:59
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát normális kapcsolatban a 2 fél csak egymással fekszik le, szóval ettől még hasznos az a szűrés csak 4 héttel a kapcsolat kezdete után kell menni.
2016. aug. 12. 12:22
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menjetek el szűrésre és akkor mehet utána gumi nélkül is ha tényleg bíztok egymásban, de akkor a passzív félnek ki kell mosnia magát, mert ha nem mossa ki akkor ugyanúgy lehet belőle fertőzés (a széklet miatt)
2016. aug. 12. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!