Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma a tescóban elég sokáig nézett egy srác és nem tudom eldönteni hogy meleg e. Szerintetek? Hosszabban lent.
Nem olyan biztos, vagy tényleg tetszettél neki, vagy valami megragadta a tekintetét, de még az is lehet, hogy nincs minden rendben vele. Én is bámulni szoktam az embereket (, ami nagyon zavarba hozza őket), de velem csak nincs minden rendben, meg meleg vagyok, de az csak másodlagos :P
Ha úgy gondolod tényleg úúúgy nézet rád, akkor menj fel szemeztünk.hu-ra (bár nem tudom van-e lehetőség melegek keresésére).
Hajrá!
Irány a tesco!!
De amugy viccet félre téve meglepő, hogy a tescoba sokan mennének :D én is hozzá járulhatnék, mert szombat tescoban voltam, lesek vásárlot meg ott dolgozot is :D vannak jo srácok, szeretek ilyen helyeken nézelődni, bár a baj az, hogy nem nagyon merek jobban lesni senkit se, inkább sokszor odapillantok :D időközönként amennyire csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!