Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti Nok miert irtok mindig egy meleg kerdeshez? :D
Figyelt kérdés
Felre ne ertse senki, nem zavar:D csak feltunt h egy csomo meleg kerdesnel amit ferfiaknam cimeztek van h az elso valasz ugy kezdodik "igaz en no vagyok" vagy "se fiu se meleg nemvagyok de.." nemzavar meg szerintem jopofa:D csak erdekel h miert..?:D2016. aug. 9. 02:04
1/18 anonim válasza:
mert abban bízunk, hogy lesz egy meleg barátunk *-* rajtuk kívül szerintem senki mással nem lehetne megfejteni, hogy valóban mit is akarnak a pasik :D
2/18 A kérdező kommentje:
En meg egy csaj baratot akarok vegre magamnak:D meleg pasi letemre egy sincsxx
2016. aug. 9. 02:18
3/18 anonim válasza:
hahahah :D leszünk barátok? :D úgyis lenne egy pasis problémám
4/18 A kérdező kommentje:
Mondjad:D irj privit ha szeretnel:D
2016. aug. 9. 02:21
5/18 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen azért, mert ha lelki kérdésről van szó, egy nő jobban meg tudja közelíteni a dolgot ☺ egyébként én is lány vagyok, és mivel az életben vannak meleg barátaim, így itt is természetesnek érzem hogy válaszolok ilyen témájú kérdésre, ha tudok 😁
6/18 anonim válasza:
pasis probléma? na az milyen lehet? :D mert h a nőkét rosszabb esetben 2 hét megoldani az addig tiszta, de most kiváncsivá tettél :D
7/18 anonim válasza:
A meleg pasik jó barátok tudnak lenni. Nekem is volt pár meleg barátom és nagyszerűen ki lehetett velünk jönni ;)
8/18 anonim válasza:
És a hetero férfiak vajon miért írnak leszbikus kérdésekhez? XD
9/18 A kérdező kommentje:
Irnak?:D enmeg sose lattam:D am az elozo valaszokat koszonom, lehet bennuk valami:D
2016. aug. 9. 11:14
10/18 anonim válasza:
Mivel megtudjuk érteni a problémákat. Szívesen segítünk.
És személyszerint én utálom a heterók kérdéseit. Egy melegnek sokkal szívesebben segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!