Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek meleg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meleg?

Figyelt kérdés

A legjobb haverommal ölelkezve szoktam filmet nézni, én átölelem ő hagyja. Sokszor órákat szoktunk így feküdni.

Olyan jól esik, és nyugtató, nagyon boldog vagyok ha vele vagyok.

Miért nem viszonozza vajon ő is? Szerintetek van esély arra hogy meleg legyen? Egy heteró fiú képes lenne órákat ölelve feküdni egy másik fiúval?

2016. aug. 1. 22:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Uhh ennyiből még elég nehéz megmondani. Annyi már biztos hogy élvezi a társaságod. Nyilván számodra okés lenne az alany, szval próbálj egy kicsit közelebb kerülni, és akkor minden világos lesz.
2016. aug. 1. 22:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből még nem egy értelmű.
2016. aug. 1. 22:57
 3/7 anonim ***** válasza:
14%
Már kezdem érteni miért ilyen meleg ez a nyár... 30-40 fok... Hmm-Hmm...
2016. aug. 1. 23:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés már ki volt írva pár héttel ezelőtt is lol
2016. aug. 2. 00:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát az én legjobb barátom biztos odébblökne ha ölelgetni próbálnám...de az összes heteró ismerősöm olyan, hogy nem szereti ha egy férfi "fogdossa". Szal szerintem elképzelhető, hogy meleg vagy bi a haverod.
2016. aug. 2. 15:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyfelől, meleg vagyok, és a legtöbb fiúbarátom heteroszexuális, és kézfogással öleléssel üdvözöljük egymást; nagyon közeli barátaimmal még puszit is adunk egymásnak, és ebben nincs semmi kivetnivaló. :)

Sőt, az egyik nagyon jó barátommal még egymásra fekve is szoktunk olvasni, és soha egyikőnknek sem jutott eszébe semmi erotikus dolog. Előfordult, hogy rossz állapotban volt, és nálam aludt. Mivel máshogy nem lehetett megoldani, egy ágyban aludtunk, és nem történt semmi. :)

Kedves, drága kérdezőbácsi. :D (Bocsi, ma nagyon happy vagyok xD)

Hagyja... Hmmm... Az előző példa is mutatja, hogy nem feltétlenül jelenti ezt. Én azt gondolom, érdemes nyíltan rákérdezni: "Figyelj, zavar?"

Aztán abból kerekedhet egy jó beszélgetés, és legalább eldől, mi a helyzet. :)

Minden jót. :)

2016. aug. 2. 20:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ő hogyan szokott reagálni amikor közeledsz?

Talán próbálkozhatnál egy kicsit többel is. Pl dobsz egy puszit az arcára vagy rá mosolyogsz.

Ezekből tuti ki fog derülni, hogy tetszik-e neki.

2016. aug. 2. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!