Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Félek az egyetemi kolesztól....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek az egyetemi kolesztól. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Meleg vagyok, és az, a fajta, akin látszik is. Mostanában próbálok ügyelni arra hogy kevésbé viselkedjek feminimesebben, de sajnos rengetegszer nem veszem észre. Nem akarom, hogy lássák rajtam a kollégiumban, hogy meleg vagyok, mert félek az esetleges attrocitásoktól, egyéni bánásmódtól (természetesen rossz értelemben)

Valaki, előbújt, felvállalt melegnek van ezzel kapcsolatban tapasztalata? Jogos a félelmem, vagy teljesen más az elfogadottság?

Pestre mennék egyetemre, ha ez releváns infó.

2016. aug. 1. 17:28
 1/9 anonim ***** válasza:
33%
s,gbbe kuki lesz teso
2016. aug. 1. 17:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem lehet előre megmondani, egyik kolesz ilyen, a másik meg olyan.
2016. aug. 1. 17:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez a téged körülvevő emberektől fog függni.
2016. aug. 1. 17:44
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
biztos lehetsz benne h a pasik 95%-a minimum bisex..
2016. aug. 1. 17:47
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Egyetemeken jobb reakciók vannak mint középiskolába mert ott az értelmiségi rész van, de ez se mond semmit, mert valójában az oktatásrendszer a rövid és hosszútávú memórián múlik.
2016. aug. 1. 18:39
 6/9 anonim ***** válasza:
63%

ha találsz magadnak pár normális barátot akkor nem lesz gond

de ha ennyire láccik vagy tudni lehet rólad, akkor biztos lesz pár srác aki nem szivesen megy a zuhanyba, ha ott vagy

2016. aug. 1. 22:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

a mi kolinkban úgy van, a szobákhoz saját fürdőszoba van :D

csak a konyha közös az emelettel,de az is van vagy 3 egy folyosón :D

én is meleg vagyok, a szomszédban lakókat nem is ismertem. :D

1x láttam őket, elég is volt belőlük :D

20Aktív

2016. aug. 1. 23:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetemeken már (többnyire) normális gondolkodású fiatalok laknak, nem olyanok mint a középiskolás, hormonoktól túlfűtött kölykök :) Próbáld meghúzni magad, legalább addig, amíg felméred a közvetlen környezetedben élőket. Ha normálisak, akkor nem lesz velük semmi gond, ezt majd kitapasztalod :)
2016. aug. 8. 11:58
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Az egyetem már nem középsuli, vagy gimi. Sokkal érettebb, széleskörűbb fiatalokkal fogsz ott találkozni akik nem fognak neked beszólni. Társadalomtudományi/bölcsész szakokon tuti nem. Én úgy vettem észre, hogy reál karokon a hallgatók inkább komolytalanok, szóval, ha mérnöknek tanulsz ott akkor lehet egy kis rossz szemmel nézés, de ennyi.

Én jogi egyetemre járok, vannak melegek is akiket ismerek, de nem sok vizet kavarnak fel.

2016. aug. 12. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!