Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Befolyásolna-e az ismerkedésben, ha a kiszemeltedről kiderülne, hogy csak egy heréje van?
Figyelt kérdés
Direkt tettem a kérdést a homoszexualitás kategóriába, mert elsősorban meleg férfiak válaszát várom.
Tegyük fel, hogy ismerkedtek valakivel, komoly kapcsolat, vagy kaland céljából, mindkét eshetőség érdekel.
Befolyásolna-e az, ha az illető elmondaná, hogy hererák miatt el kellett távolítani az egyik heréjét? Vagy hogyan fogadnátok, ha ez csak akkor derülne ki, ha már intimitásra kerülne a sor?
2016. júl. 29. 16:51
11/13 Béla211 válasza:
Engem se zavarna. Főleg, hogy nekem is egy herém van.
12/13 anonim válasza:
Egy jó kapcsolat tartóssága 50 százalékban az ágyban döl el. Attól, hogy valakinek csak egy heréje van, attól még teljesen tökéletes szexuális életet élhet. Ha emberileg is jó a kapcsolat, akkor meg a testi "fogyatékosság" nem zavarhatja a jó együttlétet.
13/13 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem zavarna, talán még a sperma mennyiségére sincsen hatással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!