Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak a fiú szerep érdekel sráccal, akkor milyen kilátásaim vannak az ismerkedésben?
szerintem semmi hátrányod nincs az ismerkedésben :D
csak passzív fiút keress és ok lesz
hány éves vagy?
Nekem irhattok. 17 év alattiak elonyben. Bármilyen szerep.
17 év allatti srac
Max annyi hátrányod lesz belőle, hogy pár vers. srác majd magyarázza, hogy mennyire rohadt jó a passzív szerepkör is és ezért próbáld már ki azt is.
Egyéb hátrányod nincs belőle, mert nem annyira sok srác van vele úgy, hogy csak egy szerepre hajlandó.
Én 22 éves vagyok de ugyanúgy vagyok mint te kérdező.
Semmi hátrányom nincs. 19 éves korom óta szexelek évente párszor srácokkal, eddig 3 év alatt 5 fiú partnerem volt.
Amúgy az elején nekem annyi volt, hogy én is csak fiú szerepre gondoltam, de aztán egyszer kipróbáltam a szopást és az is tetszett. Persze most is inkább azt szeretem ha nekem csinálják, mintha én másnak, de azért kipróbáltam és nem volt rossz. A seggemhez viszont nem engednék senkit és semmit.
Sok srác van, aki benne van abban, hogy ő legyen a lány kettőtök közül szex közben :)
22/F
seggemhez viszont nem engednék senkit és semmit.
nagy kár, mert azon keresztül érhető el a g.pontod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!