Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fáj az első passzív szerep? Milyen pózban érdemes kipróbálni?
Figyelt kérdés
2015. dec. 23. 17:29
1/5 anonim válasza:
én kutyapózban voltam passziv résztvevője az elsőnél!
de mivel nagyon akartam agyban is, rá voltam izgulva, igy nem fájt, sőt nagyon is jo volt. persze sikositot is kell használni!
2/5 anonim válasza:
Én is passzívként kezdtem, de végül az aktív szerep jobban izgatott, ezért megmaradtam ennél. Nekem nagyon jó volt az első, mi is kutyában csináltuk, majd a volt partneremnek is én vettem el a szüzességét, aki szintén nagyon élvezte. Mondjuk biztosan közrejátszott az is hogy kb. 45 percen át lazítottam, hogy be tudjon fogadni :D
19/F
3/5 anonim válasza:
Féloldalt,kissé a has felé fordulva a felül lévő lábad felhúzva ...
4/5 anonim válasza:
Szerintem a legfontosabb a jó partner. A póz másodlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!