Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez a srác biszex, vagy szimplá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a srác biszex, vagy szimplán kanos?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki nálam idősebb (énis fiú vagyok). Neten beszélünk, messze lakik. Beszélünk a suliról, meg néha a csajokról, meg képeket küldünk hogy melyiket dugnánk meg, meg arról hogy meddig bírja verni, borotválja-e, meg ilyenek. Nekem a srác bejön nagyon, de félek megkérdezni tőle

2016. júl. 29. 14:14
 1/5 anonim ***** válasza:
97%

basszuskulcs nem te kérdezted ezt meg már kétszer is? beszélgetésekkel linkelve? :D

mert ez ma már a 3. olyan hogy nem meri valaki megkérdezni hogy biszex e és messze lakik :D

2016. júl. 29. 14:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem oO. Nem szoktam nézgeteni más kérdéseit
2016. júl. 29. 14:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Néha nem árt használni a keresőt.

De a kérdésedre is válaszolva ne legyél beszari tutyimutyi :D Kérdezd meg, vagy küldd el a srác elérhetőségeit és megkérdezem én. Ennyi :D

2016. júl. 29. 14:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj vele.Tuti van benne egy vonóval,csak lehet,még ő se tud róla.

Ne hagyd ki a lehetőséget.

Legyél bátor és őszinte.

2016. júl. 29. 15:27
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy kanos biszex!
2016. júl. 29. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!