Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok, dildoval mennyir...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok, dildoval mennyire más mint élő pasival?

Figyelt kérdés

Szoktatok análisan maszturbálni? Élvezitek?

Lehetséges az, hogy valaki az egyiket élvezi, de a másikat nem?

Ánusz körüli izgatásra hatalmas orgazmusaim voltak, de dildoval kipróbálva semmit nem éreztem :-( Pedig több méretben is próbáltam ...

2016. júl. 27. 18:01
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
éncsak ritkán megujjazom magam, régen felment a műf. de már nem :D ugyhogy nemis erőltetem
2016. júl. 27. 18:03
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Nekem nem jött be a vibrátor, bár én aktív vagyok. De amikor meg kipróbáltam, hogy milyen a farok másik oldalán lenni, azt élveztem, bár ahhoz is kellett némi idő.
2016. júl. 27. 18:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Mit csináltál másképp, hogy jobb legyen?
2016. júl. 27. 18:14
 4/7 A kérdező kommentje:

Szerintem amúgy az lehet a gond, hogy a dildoval valahogy nem találom a prosztatát.

12 centis túl rövid 20 centi meg már hosszú.

Meg a képen látszik h igazából csak akkor érne hozzá ha megfelelő szögben megy be, nem?

[link]

Az összes prosztata izgató is erősen halított.

2016. júl. 27. 18:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Már arra gondoltam, hogy rendesen hagytam, hogy megdugjanak :D Kettes voltam.
2016. júl. 27. 18:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező kommentjére: a prosztata a végbélnyílástól befelé 6-8 cm-re van, úgyhogy a 12 cm-rel már túlmégy rajta.
2016. júl. 31. 21:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát még a 20-al! :D
2016. aug. 1. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!