Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg, feminimebb srácok! Ti szeretnétek, ha az aktív partneretek lányként bánna veletek?
Azért vagyok meleg mert férfit akarok és úgy akarok vele bánni ahogy egy férfival kell. Hányok azoktól a feminin b...zis valamiktől, szót se találok rájuk, akik azt hiszik magukról h ők lányok és ha úgy vonaglanak ahogy a lányok akkor bármelyik hetero be fogja nékik dugni meg el lesznek tőle ájulva... Undoritoak.
22/f/m/uni
A nyilvánvaló fizikai és illemtani vonatkozásokon kívül nem gondolom, hogy bármiképpen másként kellene bánni egy hölggyel, mint egy férfivel.
Fiatal passzív srác vagyok, és nem azt várom, hogy babusgassanak. Ha ezt érted azalatt, hogy "lányként bánna veletek". Fizikai vonatkozásban van néhány dolgom, mert a gerincemmel vannak problémák, szívemmel is, bár ez utóbbi javulgat, de ettől függetlenül nem nyivákolok, mert ez nem a pasim baja, hanem az enyém. Sőt, a babusgatástól a rosszbaj kerülget. A babusgatást kímélésként értelmezem most, jelen felvetéssorozatban. Passzív vagyok, és annyiban vagyok köznapi értelemben vetten femininnek tekinteni, hogy az érzelmeimmel foglalkozom, mert egyébként nemtől függetlenül egészségügyi szempontból is kiemelt fontosságú a mentálhigiéné és emocionális részünk gyakori monitorozása, akár önmagunknak, akár a külvilág által. De általánosan elmondható a fiatal srácok feminizálódása, és ez nem a meleg szubkultúrá, hanem a férfi nemre vonatkozik. Ahogy a hölgyek is maszkulinizálódnak. Persze lehet hőzöngeni, hogy ez nem jó, de azt tudom mondani erre, hogy nem az a lényeges momentum, hogy jó-e avagy sem, hanem az, hogy egyénenként hogyan éljük meg ezt a változást. Engem speciel abszolút nem érdekel. Ugyanez a kérdés a melegség elfogadásával is. A tudományos tény az, hogy egészséges állapot, és a lényeges része a problémának nem az, hogy jó-e, avagy sem, hanem az, hogy hogy éljük meg egyénenként.
Tehát összességében azt gondolom, hogy a kérdésed túlságosan általános ahhoz, hogy megfelelően tudjak rá reagálni. Már csak azért is, mert a problémakör eleve összetettebb annál, hogy helyes választ lehessen rá adni, valamint nem tudom pontosan, hogy mit értesz azalatt, hogy lányként bánnak velem.
Mert sokak szemében pl. a tény, hogy passzív vagyok és élvezem, már azt jelenti, hogy igen, szeretném. De a passzív fél az aktív társa hímvesszőjét fogadja magába, ez pedig nem egyenlő a női szereppel.
15/f/p
#2 Te hasonló vagy,mint én :P
21/F
Mit értesz az alatt, hogy lányként bánni?
Passzív vagyok és én pl. szeretem ha barátom elalvás előtt átölel, vagy ő kezdeményez de ezen kívül semmi mást "nőies" dolgot nem csinálok. (Sőt, szerintem ezek sem azok.)
Ha arra gondolsz, hogy beöltöztetni női ruhába, meg hasonlók, akkor az a srác már nem meleg, hanem transszexuális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!