Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem viselnek meg az ilyen emberek?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel szexeltem. Azóta sokszor beszélek vele. Haverok lettünk. Azonban vannak olyan időszakok, amikor nem reagál ha írok neki. Facebookon is ismerősöm pl. Ott se. És ez nagyon rosszul esik. Ilyenkor idegesítem magam ezen, mert úgy érzem bunkóság. Ti hogy látjátok? Titeket is megvisel az ilyen? Mondanám, hogy lekoptatom, de egyrészt amúgy jól kijövök vele, másrészt bejön és néha azért szexelünk is és harmadrészt csak néha ilyen. Várom a véleméyeteket. Ja és igen meleg ő is:)2016. júl. 17. 19:39
2/6 anonim válasza:
Lehet nem te vagy az egyetlen ilyen haverja.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen jöhet privi! Az értelmes válaszokat köszönöm. Biztos nem csak én vagyok, de gondolom nem mindenkivel beszélget és osztja meg az élete kis titkait. Ahogy én se.
2016. júl. 17. 20:13
5/6 anonim válasza:
Gondoltál már arra, hogy esetleg van neki néha más dolga is mint veled dumálni? A leírásod alapján nem a vagytok olyan jóba, hogy 24/7 ugorjon ha valamit akarsz. Különben meg amikor legközelebb beszéltek, nyugodtan megkérdezheted, hogy miért csinálja.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát nem is kéne 0-24 :D De azóta már beszéltünk. Szóval mindegy. Bár a kérdés alap eleme attól megmaradt. Titeket is megvisel?
2016. júl. 17. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!