Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyez szűz vagyok, de bonyolult a gondolkodásom?
Figyelt kérdés
Sziasztok, azért így írtam le a kérdést, mert szeretnék véleményt és tanácsot kérni, 21 éves vagyok szűz, passzivnak érzem magam és az a baj, hogy egyszerűen nem tudom mit csináljak, nem akarom a szüzességemet csak úgy elveszteni, de kíváncsi vagyok mindenre, mennék és élném a szexuális életem, milyen lehet más srácokkal, meg minden, én is vágyok szeretetre meg szerelemre, de én úgy vagyok vele, hogy szivesen élem a nemi életem és ha majd lesz valaki akivel valamiképpen másképp alakul akkor nála már több lesz, sokat össze járunk, aztán a végén össze jövünk és akkor már nem lesz nekem más csak ő, ezzel a gondolattal nincs is baj, azzal van ami a legeslő lépés :( és az a szüzességem, amit el kell vesztenem ahoz hogy ezeket amit leírtam megéljem, de bennem van, hogy milyen dolog az, hogy csak úgy lefekszek valakivel akinek csak odadobtam a szüzességet :/ ti mit tennétek? Vagy miért gondolkozok így? Help!2016. júl. 9. 10:47
11/11 anonim válasza:
Talán ha keresel egy hasonló gondolkodásút és együtt léptek át, egymás kezét fogva a nagy lépéseken, az segíthet. :) Én ilyen vagyok egyébként és hozzám hasonlót keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!