Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egyik ismerősömnek a bal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik ismerősömnek a bal mellbimbójában az az átlőtt pircing van akkor ez azt jelenti hogy valamilyen szexuális perverziója van vagy esetleg bi vagy homoszexuális?

Figyelt kérdés
Egyáltalán, miért tetet egy férfi a mellbimbójába pircinget? Nem ítélem el érte sőt kifejezetten tetszik is, mert vagány dolognak tartom, csak nem tudom a "jelentését" . Köszönöm aki értelmes választ ad rá és elmagyarázza!!

2016. júl. 5. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
nincs jelentése
2016. júl. 5. 20:38
 2/5 anonim ***** válasza:
52%
Az ismerősöd sátánista 😂
2016. júl. 6. 03:06
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
Nincs jelentőssége ..
2016. júl. 6. 05:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van, mind a kettőben. Férfi is vagyok. Mégsem vagyok homoszexuális és nincs ilyen irányú hajlamom sem. Egyszerűen tetszik, szex közben ingerelve nagyon jó érzés.

Ennek nincs köze ahhoz, hogy vagány-e vagy sem. Vagy, hogy homo- vagy biszexuális-e, vagy sem. Neki tetszik, rakatott oda egy ékszert, ennyi.

Római katonák is előszeretettel hordtak mellékszert. A férfiasság jele volt.

Szexuális perverziója lehet mondjuk. De ez nem evidens egy mellékszerből következtetve. De a legtöbb embernek vannak perverziói.

Remélem tudtam neked válaszolni.

2016. júl. 6. 12:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
ez kicsit olyan mint a hüvelykujjon lévő gyűrű, alapvetően egy meleg-jelzés volt amit egymás között és egymásnak jelezve használtak aztán meg átvették hetero személyek is, divat lett belőle ma meg már kb semmit sem jelent mert csak divatolás, ez persze nem azt jelenti hogy nincs aki jelzésként használja de esélyes hogy sokan azt sem tudják mit jelent(ett) és úgy viselik :)
2017. ápr. 5. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!