Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alle pláza fitneszébe járnak meleg pasik?
Figyelt kérdés
2016. júl. 2. 19:13
1/7 anonim válasza:
Biztos. Miért pont oda nem járnának?
2/7 A kérdező kommentje:
Oké, de konkrétabb infóra gondoltam. Vanna ott esetleg olyanok, akiken látszik is? Vagy olyanok, akik merészebben kukkolnakaz öltözőben? Vagy akit nem zavar, ha őt nézik? Vagy valami hasonló?
2016. júl. 2. 19:43
3/7 anonim válasza:
a legegyszerűbb ha kipróbálod :D mivel Pesten van nyilván sokan járnak oda és így nagyobb az esélye egy meleg ember előfordulásának is :D hajrá
4/7 anonim válasza:
Én szoktam oda járni alkalmanként.
5/7 A kérdező kommentje:
Ma ellátogattam oda. Nem láttam olyan pasit, aki egyértelműen meleg. Olyat is csak 1-et láttam, aki valószínűleg az. Mindenki normálisan edzett, senki sem a többi jó pasival volt elfoglalva.
Jó testű pasik persze voltak, de ez azért anyira nem meglepő egy edzőteremben.
2016. aug. 10. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!