Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiuk szerintetek a férfi vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Wágner P István kérdése:

Fiuk szerintetek a férfi vagy a női homokosság a gusztustalanabb?

Figyelt kérdés
2016. jún. 30. 22:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
5%

jól van na,csak az igazi leszbikusok általában hájas nők rövid hajjal,combközépig szőrös pinával.

két ilyen nyalakodására meg a kutya sem kíváncsi:D

2016. jún. 30. 23:13
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Én sem rosszból mondtam. :-D
2016. jún. 30. 23:16
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Mindkettő.
2016. júl. 1. 00:03
 14/18 anonim ***** válasza:
94%
Hát, melegként a férfi homoszexualitásnál dögösebb dolgot nem ismerek, a leszbikusok pedig szerintem aranyosak.
2016. júl. 1. 00:36
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Leszbikusként mindkettőt egyaránt kezelem. Két kis cuki pasi édes, de ha kopaszodó, szőrős, pocakosok engem az sem zavar.

Az meg, amit az egyik válaszoló írt, általánosítás. Sok vékony, hosszú hajú leszbikus van, vagy épp olyan, akit férfinek néznél. Én is ilyen vagyok, ez van. De se nem kövér, se olyan, aki sose látott borotvát.

2016. júl. 1. 09:43
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
A férfiak a homoszexuálisak a nők a leszbikusok. De válaszolva kérdésedre a férfi férfival undorító. Nő nővel szexi és izgató. Pl ha nem lenne a lánynak egy kis bi hajlama akkor nem létezne a 3-as szex 2 nő 1 fiú és ahhoz a felállás hoz is kell hogy 2 fiú 1 lány. Ebben a felállásban is kell hogy a pasi valamennyire vonzódjon saját neméhez.. Mert ha nem lenne így akkor nem bírná elviselni maga mellett a másik pasit. 22 N
2016. júl. 1. 13:41
 17/18 anonim ***** válasza:
17%
uccsó te leszbi nő vagy?
2016. júl. 1. 14:34
 18/18 anonim válasza:
100%

Nem, 17-es, nem leszbi.... Bár szerintem ez egyértelmű.

16-os! Tévedsz. Aki a saját neméhez vonzódik, az homoszexuális, akár nő, akár férfi. Szlengben a nőket leszbikusnak/leszbinek nevezik, a férfiakat melegnek, a többi szót hadd ne soroljam fel. Nyugodtan olvass utána a fogalmaknak.

Kérdező! Egyik sem gusztustalan. Ha egy meleg rámászik egy hetero férfire úgy, hogy tudja, hogy hetero, az undorító. Vagy nőknél pepitában ugyenez. De önmagában az, hogy két ember együtt van, akik szeretik egymást, szerintem egyáltalán nem undorító.

Egy meleg srác

2017. szept. 11. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!