Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk szerintetek a férfi vagy a női homokosság a gusztustalanabb?
jól van na,csak az igazi leszbikusok általában hájas nők rövid hajjal,combközépig szőrös pinával.
két ilyen nyalakodására meg a kutya sem kíváncsi:D
Leszbikusként mindkettőt egyaránt kezelem. Két kis cuki pasi édes, de ha kopaszodó, szőrős, pocakosok engem az sem zavar.
Az meg, amit az egyik válaszoló írt, általánosítás. Sok vékony, hosszú hajú leszbikus van, vagy épp olyan, akit férfinek néznél. Én is ilyen vagyok, ez van. De se nem kövér, se olyan, aki sose látott borotvát.
Nem, 17-es, nem leszbi.... Bár szerintem ez egyértelmű.
16-os! Tévedsz. Aki a saját neméhez vonzódik, az homoszexuális, akár nő, akár férfi. Szlengben a nőket leszbikusnak/leszbinek nevezik, a férfiakat melegnek, a többi szót hadd ne soroljam fel. Nyugodtan olvass utána a fogalmaknak.
Kérdező! Egyik sem gusztustalan. Ha egy meleg rámászik egy hetero férfire úgy, hogy tudja, hogy hetero, az undorító. Vagy nőknél pepitában ugyenez. De önmagában az, hogy két ember együtt van, akik szeretik egymást, szerintem egyáltalán nem undorító.
Egy meleg srác
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!