Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/30 anonim válasza:
Miért lenne? Napoleon is annyi volt.
22/30 anonim válasza:
Nem, de a kérdés kategóriája miatt gondolom meleg vagy, a fiúknak meg sztem mindegy a magasság. :D
23/30 A kérdező kommentje:
"fiúknak meg sztem mindegy a magasság. :D"
Lol, azt te csak hiszed
2016. júl. 3. 20:00
24/30 anonim válasza:
Én 173 cm voltam 18 évesen, és imádtak.
(Csak halkan teszem hozzá, hogy szertornáztam)
25/30 A kérdező kommentje:
Tudjuk teged mindenki megdugott meg mielott elerted volna a 14 evet:D
2016. júl. 4. 00:05
26/30 anonim válasza:
Én 187 vagyok, és imádom, ha a másik kisebb :P
27/30 anonim válasza:
Én 173 vagyok szerinted gáz?
Elárulom,hogy NEM.
De te langaléta vagy,hogy volt képed ilyen magasra nőni,nem szégyenled magad? Bujjel nehogy meglàssalak az utcàn mert úgy helyben hagylak,hogy anyád sem ismermeg...már ha egyàltalán megakarja ismerni az égimeszelő fiát.
29/30 anonim válasza:
Én 185 cm magasként meg mindig kisebb akartam lenni, hogy ne verjem be a fejem a kapaszkodókba, és elférjen a lábam kényelmesen az autóban. :D Ki mit szeret.
30/30 anonim válasza:
Én fiú létemre 168 cm vagyok :D szóval egyáltalán nem gáz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!