Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik hogy valaki biszexuálisból meleg lesz? Vagy már eleve melegnek születnek?
Jelen. Nekem 1 evembe telt, hogy bevalljam magamnak, hogy meleg vagyok.
16/f
Ha nem létezne, a kedves meleg közönség nem dörgölné minden biszexuális orra alá a lehetőséget.
Valószínűleg ehhez pont az élményeid és a partnereiddel való kölcsönös viszonyod vezethetett. Nem hiszem, hogy melegnek születnének, egyszerűen szűkül az érdeklődési köröd az idő előrehaladtával és esetedben a nők kiestek.
a Kinsey-skála nem rossz de még mindig nem elég árnyalt, annál is jóval színesebb az emberi szexualitás ill. nem is kell ezt szexualitásra leredukálni, hiszen nyilván az érzelemvilág stb ugyanúgy vele járnak, és akkor eljutunk oda is, h két teljesen heteró fiú között is lehet nagyon durva érzelmi kapcsolat (akár szexszel akár szex nélkül). szóval nem ilyen egyszerű ez, az a bizonyos 6 kategória ismét csak kategorizálás csak annyi, hogy valamivel több lehetőséget állít fel. de még mindig nem elég.
Kérdésedre: nem, ez így nem lehet. feltehetően az volt a helyzet h meleg vagy, csak ugye kellett sok idő, mire ezt így be is ismerted magadnak, és addig próbálkoztál elég sokat a csajoknál, aztán most esett le h mégse oké. Majdnem minden magát biszexnek vallónál így játszódik ez le, szóval kivétel nem vagy éppenséggel, de hát mindig mondom én, hogy önismeret és önismeret !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!