Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek melyik a "normális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik a "normálisabb"?

Figyelt kérdés

Barátnőm mesélte, hogy ő leginkább sötétben akár takaró alatt, melltartóban stb szexel. Bennem ez igazából szinte fel sem merült, nekem teljesen oké világosban meztelenül stb. A partnereim is úgy akarták.Ha ott van az ember szerintem már mindegy és jobb látni is a partner arcát, testét stb.

Szerintetek én vagyok a túl bevállalós, hogy nem vagyok már akkor és ott szégyenlős? (kb egyforma az alkatunk is, sőt ő vékonyabb mint én, egyikünk sem az a tipikus bombázó)

24/l

2016. jún. 18. 19:07
 1/8 A kérdező kommentje:
* rossz kategória, heteroszexualitás ez inkább! :)
2016. jún. 18. 19:11
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Hát ez nem bevállalósság szerintem, ha már együtt vagytok akkor minek bújkálni, szerintem inkább a barátnőd a furi nem te :)
2016. jún. 18. 19:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne bántsuk ezért! Tuti hogy valami nem tetszik magán,ami miatt rosszul érezné magát,ha világosban csinálnátok!
2016. jún. 18. 19:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen, én tudom hogy pl a mellei miatt szégyenlős, de úgy gondolom,hogy akivel már eljut oda (és nem alkalmi kapcsolatok), akkor nem fog probléma lenni egy ilyen dolog!
2016. jún. 18. 19:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi világosban és sötétben is szoktuk. Barátnőm nem szégyellős, világosban is szereti. De sötétben is nagyon izgalmas, hogy a látásod kikapcsolva, így a többi érzékszerveidre kell hagyatkozni. Ez felerősíti az érintésekre való érzékenységet. Töksötétben is szoktuk, úgy, hogy semmi fény nem szűrődik be.

39F

2016. jún. 19. 05:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mind kettő normális. Van aki csak sötétben szeret, van aki világosban is . Erdőbe , mezőn kint a szabadban nem lehet elhúzni a függönyt, vagy le engedni a redőnyt :)
2016. jún. 19. 13:35
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"sötétben akár takaró alatt, melltartóban stb szexel"

ez tizenéves pettingnek is kevés.

Te jó ég mikor él a barátnőd a középkorban?

azt hittem ilyen már nincs.

mi mindig világosban sexelünk,a lakás minden szegletét végig sexeltük az aszonnyal,és sehol nem vagyunk szégyenlősek egymás előtt.a régebbi barátnőimmel sem volt olyan hogy sexután ne pucéran menjen ki az adott szobából.

2016. jún. 19. 14:43
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

#7 te még mindig a középkorban élhetsz, mert nem vágod h különbözőek vagyunk. Nem mindenkinek az a jó, ami neked jó.

Szerintem normális a barátnőd. Csak talál magához vkit, aki ezt elfogadja.

2016. jún. 20. 05:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!