Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a "normálisabb"?
Barátnőm mesélte, hogy ő leginkább sötétben akár takaró alatt, melltartóban stb szexel. Bennem ez igazából szinte fel sem merült, nekem teljesen oké világosban meztelenül stb. A partnereim is úgy akarták.Ha ott van az ember szerintem már mindegy és jobb látni is a partner arcát, testét stb.
Szerintetek én vagyok a túl bevállalós, hogy nem vagyok már akkor és ott szégyenlős? (kb egyforma az alkatunk is, sőt ő vékonyabb mint én, egyikünk sem az a tipikus bombázó)
24/l
Mi világosban és sötétben is szoktuk. Barátnőm nem szégyellős, világosban is szereti. De sötétben is nagyon izgalmas, hogy a látásod kikapcsolva, így a többi érzékszerveidre kell hagyatkozni. Ez felerősíti az érintésekre való érzékenységet. Töksötétben is szoktuk, úgy, hogy semmi fény nem szűrődik be.
39F
"sötétben akár takaró alatt, melltartóban stb szexel"
ez tizenéves pettingnek is kevés.
Te jó ég mikor él a barátnőd a középkorban?
azt hittem ilyen már nincs.
mi mindig világosban sexelünk,a lakás minden szegletét végig sexeltük az aszonnyal,és sehol nem vagyunk szégyenlősek egymás előtt.a régebbi barátnőimmel sem volt olyan hogy sexután ne pucéran menjen ki az adott szobából.
#7 te még mindig a középkorban élhetsz, mert nem vágod h különbözőek vagyunk. Nem mindenkinek az a jó, ami neked jó.
Szerintem normális a barátnőd. Csak talál magához vkit, aki ezt elfogadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!